Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wimperextensions: dé uitkomst voor moeders
  Rate this post

  Sta je daar op het schoolplein in joggingbroek, je UGG’s aan en je haar in een knot met een blotebillen­gezicht. Mama’s: dat hoeft niet meer; daar hebben we wimperextensions voor!

  Je moet wel moeite voor jezelf blijven doen en jezelf niet laten verslonzen; niet voor jezelf en ook niet voor je partner. Het moederschap kan zwaar zijn en tijdrovend. Dat ene nagellakje, die kappersbeurt of een nieuwe set wimperextensions kan nét het verschil maken voor een verzorgd uiterlijk. En ja, dat kost wat, maar dan heb je ook wat. Vrouwen hoeven niet alles te laten hangen als ze zijn getrouwd en kinderen hebben. Wij hebben namelijk het recht om te shinen achter de kinderwagen. Hoe heerlijk is het als je je bed kunt uitstappen met mooie, sprekende bambi-ogen! Het enige wat je hoeft te doen is een borstel door je haar en je wimpers te halen en hoppa, klaar is mama om de kinderen naar school te brengen. Daar worden we blij van!

  Ik ben, naast eigenaresse van Salon Bellissimo Hair & Beauty, zelf moeder van 3 (b)engeltjes en weet hier alles van. In mijn salon heb ik regelmatig drukke werkende vrouwen in mijn behandelstoel liggen die na anderhalf tot twee uur blij wakker worden na een powernap met geweldige lange en gekrulde wimpers. Als ze zichzelf bekijken in de spiegel, zijn ze helemaal verbaasd over hoe mooi het is geworden. Regelmatig volg ik cursussen en workshops om niks te missen rondom de nieuwe ontwikkelingen in de wimperindustrie. Van ‘one by one’, Russian Volume, ‘lower lashes’ en gekleurde wimpers tot kristallen, glitters en ‘lash lifting’: alles is mogelijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply