Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wimpers en wenkbrauwen on fleek
  Rate this post

  Op social media lijkt iedereen ze te hebben: zwoele, lange wimpers en goed gevormde, volle wenkbrauwen. Als je zelf in de spiegel kijkt, zie je vooral dat jij ze niet hebt. Je wenkbrauwen zijn dun, ongelijk of licht van kleur en er groeien haartjes op je voorhoofd waar ze niet zouden moeten zitten. Maar als je met een pincet aan de slag gaat hebben je wenkbrauwen ineens gaatjes of onregelmatigheden. Dat was de pijn echt niet waard!

  En dan je wimpers. Je hebt alle instrumenten al geprobeerd: van wimperkrullers tot de populairste mascara, maar nooit krijg je het gewenste resultaat. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden om die mooie oogopslag en volle wenkbrauwen toch te creëren!

  Lash Lounge
  Wimperextensions: de mogelijkheden zijn eindeloos, net als jouw wimpers na een behandeling. Of je nu kiest voor een natuurlijke look, dramatisch volume met strass of iets ertussenin: er is een optie voor iedereen.

  Verschillende technieken:
  – Capping
  – Stacking
  – Feathering
  – Double Layered
  – Tahitian Feathering
  – Colour Lashes
  – Swarovski steentjes
  – Glitters
  – Lash Lift
  – Vitamine Lash Botox

  Brow Bar
  Goede wenkbrauwen doen wonderen voor je uitstraling. Je kan denken aan epileren met een pincet of touw (threading), maar ook verven, waxen, permanente make-up en wenkbrauwextensions behoren tot de mogelijkheden. In een speciale Brow Bar weten de medewerkers precies wat er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken.

  Hollywoodwaardige wenkbrauwen
  Deborah is de eigenaresse van Eden Beauty Secrets en biedt, naast alle eerdergenoemde technieken, ook de officiele Anastasia Bevery Hills Brow Treatment aan. Ze legt uit: ‘Je wenkbrauwen worden opgemeten en er wordt rekening gehouden met je gezichtsvorm en botstructuur. Daarna worden ze gewaxt en voorzien van Anastasia wenkbrauwmake-up.’ Dit is de behandeling die bijvoorbeeld Kim Kardashian ook regelmatig ondergaat.

  Eden Beauty Secrets
  Eden Beauty Secrets is de grootste wimper- en wenkbrauwspecialist van de regio Tilburg. Daarnaast biedt de salon ook huidverbetering, schoonheidsbehandelingen, anti-ageing, injectables, make-upadvies, (bruids)visagie en beautyopleidingen en masterclasses via de Eden PRO Beauty Academy aan. In mei 2019 er een restyling van de salon plaats, zodat die nóg luxueuzer en hipper wordt. Ook wordt het aanbod uitgebreid met een coffee lounge, healthy snacks, VIP-behandelingen met een glaasje champagne, wenkbrauwbehandelingen voor mannen en een fashion-gedeelte.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply