Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Eén winkel voor je complete outfit
  Rate this post

  Je wilt er netjes en verzorgd bijlopen, maar niet te stijfjes. Dan is er een winkel waar je voor je complete outfit terecht kunt!

  LILA the store is een conceptstore, met niet alleen schoenen, maar ook kleding, accessoires en woonaccessoires. Eigenaresse Saskia van der Eijk begon 5 jaar geleden met een schoenenwinkel, en ging er ook kleding bij verkopen. De winkel liep zó goed, dat een verhuizing en een verdere uitbreiding van het aanbod een goed idee was. Nu is de winkel gevestigd aan de Wilhelminastraat.

  Breed aanbod
  Het aanbod bestaat onder meer uit handgemaakte schoenen van Italiaanse merken van hoge kwaliteit, die mooi afgewerkt zijn. Merken zijn onder andere Officine Creative, MOMA en Pantenetti. De collectie kleding wordt gevormd door merken als Drycorn, Amator, Samsoe Samsoe, MUNTHE, Ruby ­Tuesday en Woman by Earn. Je kunt je outfit compleet maken met de sieraden van BY1OAK, Miccy’s en Blinckstar, en mooie leren tassen van Reptile’s House en Clio Goldbrenner.

  Woonaccessoires
  Het pand van LILA the store biedt ook ruimte aan een shop-in-shop met woonaccessoires in onder andere ­Scandinavische stijl van House Doctor.

  Het is niet alleen lekker shoppen bij LILA the store, maar je kunt er ook gewoon lekker rondlopen en op adem komen in de koffiecorner!

  Kijk op de Facebookpagina voor de nieuwste aanwinsten en meer, en je kunt ook shoppen in de webwinkel.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply