Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een winkel naar jouw zin
  Rate this post

  Eind augustus opende Kamst Mode de compleet verbouwde winkel in Emmen. De verbouwing was nodig om beter aan te sluiten bij de wensen van de klant. Tegenwoordig wil de klant niet alleen een winkel met kleding, maar het gaat om de totale beleving: een gezellige sfeer, prettige paskamers en een goed kopje koffie.

  Om daar nog een schepje bovenop te doen, is Kamst Mode de samenwerking aangegaan met Haverkort Interieurs en Mooiweer Styling & Decoratie in Steenwijksmoer. Zij leverden onder andere de woonaccessoires die de winkel mede zo sfeervol maken. Het leuke is: de woonaccessoires kunnen ook meteen gekocht worden bij Kamst Mode in Emmen. Iedere keer worden de accessoires weer aan­gevuld, steeds passend bij het seizoen.

  Wisselende collecties
  Dat geldt natuurlijk ook voor de kleding: steeds wisselende collecties. Iedere week komen er nieuwe artikelen binnen, afgestemd op de vraag van de klant en de trends van het moment. Zo blijft het leuk om regelmatig even binnen te lopen. Als een van de weinigen in de regio heeft Kamst Mode een bijzonder grote jassencollectie, en ook voor een ruime keuze aan broeken is Kamst Mode een goede keus. De verkoopsters geven altijd eerlijk advies. Alhoewel, de naam ‘verkoopster’ is misschien niet helemaal juist gekozen. Het zijn adviseuses. Ze weten perfect welke broek ze moeten aanreiken, welk shirt er goed bij gecombineerd kan worden én hoe de outfit afgemaakt wordt met die bijpassende shawl. Steeds opnieuw zijn het kleine metamorfoses, waarbij maar één ding telt: de klant moet blij en tevreden de winkel verlaten. Én… nog een keertje terugkomen natuurlijk. Pas dan is de missie van Kamst Mode geslaagd.

  Merken
  Het merkenpakket is in de afgelopen decennia langzaam veranderd. De vertrouwde merken als Frank Walder en Gerry Weber zijn nog altijd aanwezig. Trendvolgende merken als Geisha, Tramontana, Expresso, Summum en Aaiko zijn er bijvoorbeeld aan toegevoegd. Op deze manier kleedt Kamst Mode tegenwoordig maar liefst 3 generaties.

  Familiebedrijf
  Over generaties gesproken: de derde Kamst-generatie staat inmiddels aan het roer. Bas Kamst heeft tegenwoordig de leiding over de 4 modezaken in Emmen, Nieuw-Amsterdam, Coevorden en Hardenberg. Zijn vrouw Vanessa verzorgt samen met zijn moeder Miny de inkoop. Oom Koos Kamst en tante Marjolijn Zondag zijn ook nog altijd volop werkzaam in het bedrijf. Er is dus nog altijd sprake van een echt familiebedrijf. En dat al 70 jaar lang!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply