Rate this post
 • Een winkel voor op je ‘to do’-lijstje!
  Rate this post

  Ben je op zoek naar mooie, originele accessoires voor jouw paleisje? Of wil je die goede vriendin iets speciaals cadeau doen? Waan je in een prachtige winkel vol met stoere en aparte woonaccessoires, toffe meubels, bijzondere en trendy woonaccessoires én leuke hebbedingetjes.

  Verwen jezelf en anderen: zoek en vind die mooie en bijzondere items. Vandaag concept store is gevestigd in het mooiste straatje van Hengelo, én is gevuld met al jouw wensen en dromen. Lifestyle musthaves waar jij jezelf én anderen in herkent! Ook heeft Vandaag een webshop, zodat je lekker vanaf de bank je favoriete items kunt bestellen.

  Bij elk merk hoort een verhaal
  De merken worden heel zorgvuldig gekozen, en bij elk merk hoort een verhaal. Alle producten passen in het concept van Vandaag: natuurlijke trendy spullen die met zorg zijn gemaakt én uitgezocht. Items die jou blij maken! Maar ook de condities waaronder de producten worden gemaakt zijn belangrijk. Het moet allemaal kloppen om dat goede gevoel erbij te hebben.

  VrijMiBo
  Elke vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur liggen alle catalogussen op tafel, en houdt Vandaag een vrijdagmiddagborrel. Doe inspiratie op en laat je adviseren!

  Ga eens gezellig langs
  Je bent van harte welkom in de winkel in Hengelo: leuke spulletjes, WI-FI, koffie én een gezellig gesprek!

  Merken
  – SlideArt
  – Zuiver
  – Hkliving
  – Van Verre
  – UNC
  – Secto Design
  – Avantuurlijk
  – Zinvol
  – Bloomingville
  – Storebror
  – Neleman
  – By-Boo
  – Zusss
  – Mooi door mij

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply