Rate this post
 • Wintertime – peeling time
  Rate this post

  DermaVitalia health & beauty brengt schoonheid en gezondheid bij elkaar om je mooi en vitaal te laten voelen. De holistische aanpak zorgt voor een gezonde schoonheid, zowel innerlijk als uiterlijk. Deskundigheid, veiligheid en hygiëne met behoud van natuur en milieu staan bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard werken wij met dierproefvrije producten en natuurlijke behandelwijzen.

  DermaVitalia health & beauty heeft huidverbeterende behandelingen voor:
  – acne en acnelittekens
  – littekens van andere aard
  – rimpeltjes / fijne lijntjes
  – rokershuid
  – zonbeschadigde huid
  – couperose

  Tijdens een consult bekijken we samen wat je wensen zijn. Wat je wilt bereiken en wat de beste oplossing voor jou zou kunnen zijn, vormen de leidraad, en we bespreken het verloop van de salonkuur en de verzorging thuis, evenals de in acht te nemen leefregels.

  Kuur
  Voor huidverbetering is het noodzakelijk om ­behandelingen in kuurverband toe te passen (3 tot 10 behandelingen of soms meer); in het begin wekelijks, daarna (al naar gelang de bereikte resultaten) afbouwen.

  Samenwerking
  Wij rekenen op je inzet en samenwerking, want alleen zo bereiken we een optimaal en blijvend resultaat. Vóór, tussendoor en na een kuur herhalen we de analyse en maken we foto’s, zodat we samen het resultaat kunnen volgen.

  Veilig
  Je mag huidverbeterende behandelingen verwachten zonder nadelige gevolgen voor de huid of je gezondheid, zowel op korte als op langere termijn. Soms wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar. Lees daarvoor je polisvoorwaarden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply