Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Wintertrends om naar uit te kijken

  De winter komt eraan! De blaadjes vallen van de bomen en de dagen worden kouder. Gelukkig kunnen we ons voorbereiden op de koude dagen door het dragen van leuke winterjassen, ­schoenen en bijpassende sjaals. Maar wat zijn de modetrends voor het ­komende najaar?

  Deze winter zien we veel mooie en warme kleuren, zoals okergeel, mosgroen en bordeauxrood. Deze worden gecombineerd met verschillende cameltinten, in effen en in dierenprints. Ook in de stoffen zien we een trend: combinaties in leer, wol en grove breisels van satijn. Als het gaat om de stijl, gaan we deze winter de mix zien van stoer en chique, oftewel klassiek en sportief.

  Een leuk accessoire – en echt onmisbaar deze winter – is de hoed! Een hoed is erg handig wanneer het regent en staat ook nog eens superstijlvol. Mijn missie voor dit seizoen is ‘iedereen aan de hoed’. Dan ziet de wereld er een stuk stijlvoller en chiquer uit, toch? Veel mensen vinden het eng om een hoed te dragen. Ze vragen zich af wat mensen om hen heen ervan vinden. Uiteindelijk gaat het erom dat jij draagt waar jij je happy in voelt en gaat het niet om de mening van anderen!

  Ben jij klaar voor de winter en ben je benieuwd welke trends bij jou passen? Bij La Moda in Drachten helpen wij jou graag bij het uitzoeken van een outfit die past bij jouw stijl en figuur. Het doel is dat je jezelf voelt in de kleding die je draagt en je gaat stralen door je nieuwe outfit. Ik zeg altijd: ‘Hip zijn is dragen waar jij je goed in voelt’.

  – Ruth Hut-de Jong van La Moda

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply