Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Witte tanden zonder waterstofperoxide
  Rate this post

  In de basis heeft iedereen een stralend witte lach, maar ons consumptiegedrag zorgt ­ervoor dat onze tanden met de tijd meer geel worden. Thee, koffie, sigaretten en ook wijn zijn bekende voorbeelden. Deze verkleuring is volkomen normaal. Iedereen heeft er last van, de één weliswaar meer dan de andere. Hoe natuurlijk deze verkleuring ook is, vanaf nu hoef je daar geen genoegen mee te nemen.

  De methode die we bij 24 Beauty gebruiken, is een combinatie van ‘whitening’ LED-licht en non-peroxide bleekgel. Tanden bleken met deze methode is effectief en ons non-peroxide bleekgel is 100% veilig en pijnloos, in tegenstelling tot vele centra die met waterstofperoxide werken. Op deze wijze realiseren wij stralend witte tanden op een eenvoudige wijze. De behandeling duurt maar één uur en je gebit wordt tot 9 tinten witter. Minimale inspanning en een stralend wit resultaat!
  Beautysalon 24 Beauty van eigenares Patricia van Dreumel staat voor 24 uur schoonheid, ­zowel voor de man als voor de vrouw. Je kunt bij ons verder terecht voor anti-aging, het volgen van een eiwitdieet van Sanaslank, ­nagelstyling, visagie, wimperextensions en waxen.
  Heb je een vraag over een behandeling, neem dan contact op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply