Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Women in business
  Rate this post

  Hoe heb jij jouw droom nagejaagd?

  Mijn hele leven fotografeer ik al. Vroeger had ik na mijn vakantie altijd tientallen volgeschoten filmpjes. Als ik in Azië was, liet ik ze daar al afdrukken. Dat was veel voordeliger. Na mijn grafische opleiding heb ik een tijd als grafisch ontwerper gewerkt, nota bene voor een reclamebureau – fotostudio. Daarnaast was ik al parttime bezig als zelfstandig fotograaf. De economische crisis zorgde ervoor dat ik me volledig mocht gaan storten op mijn passie: -fotografie. Dit gedwongen zetje in de rug heeft mijn carrière echt goed op gang geholpen.

  Wat is de gedachte achter jouw onderneming?

  Ik vind het in eerste instantie zelf erg leuk om beeld (foto’s) te maken. Het is gebleken dat ik anderen daar ook blij mee kan maken, en dat geeft mij voldoening. Ik voel me gezegend dat ik daar mijn geld mee mag verdienen.

  Wat staat er bovenaan je zakelijke bucketlist?

  Een journalistieke (foto)reisreportage maken in een land met mooie mensen en indrukwekkende natuur. Bijvoorbeeld voor een reisorganisatie of blad als ‘National Geographic’. Het liefst in een warm land, maar ik zal niet te kieskeurig zijn. Daarnaast is succesvol worden met mijn vrije werk een grote wens. Overigens wordt daar al flink aan gewerkt.

  ‘Ondernemen is lef hebben.’ Ben je het hiermee eens? Waarom wel of waarom niet?

  Daar ben ik het zeker mee eens. Je moet uit je comfortzone durven te stappen om vooruit te komen. Mijn vrije werk tonen aan gerenommeerde galeries was echt een stap in eerste instantie. Als dan blijkt dat je werk goed wordt ontvangen, geeft dat enorm veel energie om weer volop door te gaan.

  Omschrijf in één zin jouw ‘key to success’

  Keihard werken, geloven in jezelf, passie en een groot netwerk onderhouden zijn mijn ‘key to success’.

  EVENT-Review

  Karin van den Berg, voorzitter Vrouw & Zaak Duin en Bollenstreek: ‘Het workshopevenement van 12 maart werd goed bezocht door de leden en introducees. Het was afwisselend en we leerden elkaar beter kennen. Enkele leden wisten te verrassen met hun workshop en dat maakte het interactief. Het was volgens de feedback ontspannen, leerzaam en erg leuk, en een nieuwe sfeer was voelbaar. Het spreekt de doelgroep aan, wat gebleken is uit de nieuwe aanmeldingen die wij mochten ontvangen. De volle agenda maakte dat we diepgang willen creëren in de volgende evenementen. De goodiebag van de leden zorgde voor creatieve invullingen. De gastlocatie in Noordwijk van Mrs. Sporty, we waren net vóór de officiële opening te gast, zorgde voor een sportieve uitstraling.’

  Events die komen

  Vrouw & Zaak bestaat 10 jaar en staat regelmatig stil bij ondernemerschap. Karin: ‘Wij zijn er voor elke vrouwelijke ondernemer die wil groeien. Hoe word je succesvol? Wat zijn de valkuilen? Op maandag 14 mei aanstaande zijn we te gast bij Boter Kaas en Olijven in Hillegom met gastspreker Astrid Blaauw, weddingplanner. Zij bestaat eveneens 10 jaar. Zij neemt ons graag mee in haar wereld. Meld je aan via info@vzbollenstreek.nl. Voor de zomer op donderdag 28 juni sluiten we af met een heerlijke barbecue. ‘Voetjes in het zand’ is onze informele bijeenkomst waar de zomer zijn intrede doet en waar iedereen ongedwongen kan netwerken. Veel vrouwen krijgen bij ons ongedwongen het podium. Meld je aan!’

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply