fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Women in business

  De afgelopen maanden waren er diverse evenementen voor de vrouwelijke ondernemers in de regio Duin- en Bollenstreek. Naast de algemene ledenvergadering, waar we een nieuwe voorzitter hebben gekozen, werden er ook professionele foto’s genomen voor ons profiel. Onze leden hebben bijvoorbeeld fantastische presentaties gehouden op onze speciale ‘Schoonheid & Voeding’-evenement. Dit evenement vond plaats bij de B&B De Groene Bollenschuur in Hillegom, waar Marieke van Kampen en haar man de eigenaars van zijn. Deze gloednieuwe B&B bevindt zich midden in de velden, en moest nog officieel geopend worden. Diverse Vrouw&Zaak-leden kregen een prachtig podium deze avond, namelijk Anja van den Berg en haar collega Indra Jhingoeri van Body2Balance, Daniëlle Arends-Hesseling van Derm Medic, Hennie Schooten en Sabrina Haazer-Schooten van Sense 4 Beauty, Mariëtte Marseille van Schoonheidssalon Mariëtte Marseille en Marieke Ringrose van Coach Blij Leven.

  Hoe mooi is het als je merkt dat schoonheid en voeding op verschillende manieren en vakgebieden worden ingezet? Dit alles met het doel om ons bewuster te maken van de mogelijkheden voor onszelf én voor ons netwerk. Doordat alle fantastische dames elk hun unieke expertise hebben gepresenteerd, weten we nu veel meer van hen.

  Interview
  NAAM Karin van den Berg
  SECRETARIS van Vrouw&Zaak Duin en Bollenstreek
  EIGENAAR van Marketing Creator en Radixize
  REGIOMANAGER van Onderneem in Utrecht
  MEDE-EIGENAAR van Riders Vision

  Waar staat Vrouw&Zaak nu voor?
  Vrouw&Zaak Duin en Bollenstreek is een ondernemersvereniging die inmiddels meer dan 12 jaar bestaat. De vereniging is opgericht in 2007 door een vaste kern vrouwen en ondernemers uit onze regio.

  Waarom een vrouwennetwerkvereniging?
  De vereniging is er speciaal om vrouwen te laten netwerken en hun de ruimte te geven om te groeien. Als mens en als ondernemer zijn persoonlijke groei, samenzijn en leren van elkaar essentieel. Veel vrouwen vinden het prettig om naast hun andere zakelijke contacten op te trekken met deze enthousiaste groep ondernemers.

  Wat zijn de voorwaarden van het lidmaatschap?
  Vrouwelijke ondernemers die een zakelijke binding hebben met de regio Duin- en Bollenstreek kunnen lid worden. Diverse leden komen van buiten de regio. De grens van zakendoen ligt dus niet vast binnen een oude grens in de regio. Participeren bij de bijeenkomsten is essentieel om een band op te bouwen. Wij hanteren geen strikte branche-exclusiviteit.

  Wat zijn de voordelen van een lidmaatschap?
  Hoe specifieker je als ondernemer bent in wat je drijft, wat je zoekt en waar jij nu voor staat, des te meer leden zullen hun netwerk voor je openzetten. Dit kun je bij ons direct toepassen of leren. Wij zijn laagdrempelig en geven de leden ruimte om te groeien.

  Wat zijn de kosten?
  Op dit moment is de jaarcontributie € 120, waarbij wij voor sommige evenementen een tegemoetkoming vragen in de kosten van een diner. Introducees betalen een kleine vergoeding, afhankelijk van het evenement, waardoor zij een uitstekende indruk krijgen van onze ondernemersvereniging.

  Events die komen
  Na de zomer staat er weer een nieuw event op de planning voor leden. Dit event zal gaan over budget, financiën en nog veel meer. Verschillende leden zullen hiervoor een presentatie voorbereiden. Ook is er ruim voldoende tijd in te plannen om te netwerken. In deze tijd zullen we ook meer aandacht schenken aan het leren pitchen. Enkele leden zullen op een voortvarende, korte en bondige manier vertellen over hun bedrijf. Ook is er voldoende ruimte voor nieuwkomers. In oktober staat er nog een bedrijfsbezoek op de planning, en in november wordt er weer een groter event in de regio gehouden. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de site: www.vzbollenstreek.nl.

  Voetjes in het zand!
  Vóór de zomer sluiten wij altijd af met een heerlijke barbecue. We noemen deze ‘Voetjes in ‘t Zand’ omdat we het seizoen op een ongedwongen manier afsluiten. De barbecue werd gehouden bij Restaurant Como & Co in Noordwijkerhout, bij het binnenwater. Een prachtige locatie aan de waterkant, waar veel dorpsinwoners hun weg naar toe weten te vinden. In de serre was er na het heerlijke eten genoeg ruimte om een heus spel te spelen met de leden: ‘Een quiz, een soeppan en een pollepel’. De quiz was op initiatief van onze nieuwe eventcoördinator Anita Sanders en de voorzitter Angela Heemskerk. Je kunt je indenken dat het er vrolijk en enthousiast aan toe ging tussen de leden. Soms natuurlijk ook met een fanatieke inslag, om zo snel mogelijk het juiste antwoord te kunnen geven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply