fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Women in business

  EVENT-Review

  Karin van den Berg:Het 10-jarig bestaan van Vrouw & Zaak werd gevierd met een gastspreekster van formaat. Annemarie van Gaal kreeg de volle zaal van de Rabobank Hillegom compleet stil. Vanuit haar eigen ervaringen en activiteiten gaf ze inzicht in welke invloed je hebt wanneer je mensen de kans geeft om hun talenten te ontwikkelen. Inspelen op de veranderingen en behoeftes en hoe wij vanuit vrouwen elkaar kunnen versterken. Er werd door Annemarie van Gaal ingegaan op vragen waarbij de voorbeelden toepasbaar waren voor iedereen. Het eten vooraf en de borrel achteraf waren voor de leden het moment om verder te netwerken en na te praten met een uitstekend georganiseerde catering.’

  Naam Karin van den Berg

  zaak Marketing Creator

  Hoe heb jij jouw droom nagejaagd? 

  Dromen veranderen en je krijgt nieuwe dromen wanneer je iets hebt bereikt. Ik ben erachter gekomen dat de kern hetzelfde blijft. Ondernemerschap past bij mij.

  Wat is de gedachte achter jouw onderneming?

  Mijn visie is om strategisch partner te zijn voor ondernemers die willen groeien of veranderen, waarbij ik hen ondersteun met de keuze voor hun marketing voor  meer rendement en minder verlies.

  Wat staat er bovenaan je zakelijke bucketlist? 

  Naast mijn huidige klanten uit verschillende sectoren trekken de veranderingen in de automotive mij aan om ondernemers te begeleiden binnen een sterke verandering in de bedrijfskolom tot 2030.

  ‘Ondernemen is lef hebben.’ Ben je het hiermee eens? Waarom wel of waarom niet?

  Ondernemen is zeker lef om er echt voor te gaan. Lef om jezelf te verbeteren, niet de gemakkelijkste weg te kiezen en te genieten van wat er op je pad komt.

  Omschrijf in één zin jouw ‘key to success’

  Met een goed plan mijn klanten met marketingplan naar een hoger plan te trekken in omzet en resultaat,  waardoor ze 4 tot 5 jaar vooruit kunnen.

  Heb je tips voor beginnende vrouwelijke -ondernemers?

  Ga erop uit en ontmoet andere ondernemers. Leer van andere ondernemers en blijf nieuwsgierig naar de ander.

  Events die komen

  Karin: ‘Speciaal op elk evenement is de rode stip.  Wij geven ruimte aan iedereen om te pitchen, ook al is dat best spannend voor sommige leden. Op 12 maart staan er 6 mini-workshops van de leden op de planning. Iedereen krijgt de kans om deze allemaal bij te wonen. Op deze manier combineren wij netwerken met een kennismakingssessie over de expertise van onze leden. Op 14 mei houden wij een evenement met een speciale gastspreker. Het doel is om kennis en ervaring van een ervaren ondernemer te delen, waarna voldoende netwerkmogelijkheid is. Voor de zomer sluiten wij af met ‘voetjes in het zand’, een informele bijeenkomst op 28 juni waarbij we gezamenlijk wat eten en drinken.

   

   

  Naam Mariët Baaij

  zaak ProJust Legal Counseling

  Naam Henriëtte Terleth-Gerretse

  zaak ProJust Legal Counseling

  Waarom hebben jullie ervoor gekozen om een eigen onderneming te starten?

  Ondernemen past bij ons. Wij houden er van onze eigen beslissingen te nemen. Op eigen benen staan geeft ons een groot gevoel van vrijheid.

  Wat betekent ‘ambitie’ voor jullie? 

  ‘Ambitie’ betekent kansen creëren en succes boeken voor ons bedrijf ProJust Legal Counseling. Het succes ziet natuurlijk op onze klanten en het is onze ambitie om zoveel mogelijk zaken met positief resultaat af te ronden.

  Wat is het grootste obstakel dat jullie tijdens je carrière zijn tegenkomen?

  De onbereikbare klant kan echt een groot obstakel zijn. Goed juridisch begeleiden staat of valt met samenwerking tussen klant en jurist. Obstakels zijn echter soms uitstekende leermomenten.

  Wat zijn jullie toekomstplannen?

  Blijven ondernemen. Henriëtte wil ook graag haar kennis en ervaring benutten in een Raad van Commissarissen.  We zien het als een uitdaging om ProJust Legal Counseling groot op de kaart te zetten.

  Omschrijf in één zin jullie ‘key to success’ 

  No-nonsense mentaliteit gecombineerd met een enorme juridische ervaring. Binnen de kaders van de wet op een creatieve wijze op zoek gaan naar de mogelijkheden.

  Heb je tips voor beginnende vrouwelijke -ondernemers?

  Word lid van een netwerk waar je (ook) kunt leren ondernemen. Vaar je eigen koers, blijf authentiek en sta achter je product/dienst.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply