Rate this post
 • Wonderen bestaan…
  Rate this post

  Wist je dat NLP voor duizenden mensen wereldwijd van onschatbare waarde is geweest in hun leven? NLP is een praktische routekaart naar groei en ontwikkeling. Leer hoe je echte vrijheid kunt ervaren!

  NLP is oplossingsgericht in plaats van probleemgericht en bijzonder geschikt om doelen mee te stellen. NLP geeft je concreet inzicht in je denken, voelen en handelen. Met NLP ontwikkel je meer zelfsturing met betrekking tot jouw werk en leven. In een training van 10 dagen krijg je nieuwe keuzemogelijkheden aangereikt en kun je je levenskwaliteit aanzienlijk verhogen!

  * Startdatum voorjaar 2018: dinsdag 15 januari

  NLP-10-daagse
  De NLP-opleiding van 2Bloom Trainingsinstituut is kleinschalig. Dat betekent echte persoonlijke aandacht voor iedere individuele deelnemer. Je krijgt training en individuele coaching waarin je echt gehoord en begrepen wordt. Dit draagt bij aan een versneld persoonlijk leer- en ontwikkelproces. De opleiding is bovendien praktisch en toepasbaar, intens en mooi!

  Neem voor meer informatie contact op met Inge Molin: 06-53785557.

  NLP Master opleiding
  De NLP Master opleiding biedt verdieping, integratie en echt leren handelen vanuit je kernwaarden en authentieke kracht. In deze opleiding werk je aan een individuele opdracht. Tezamen met schriftelijke individuele feedback en een persoonlijke coachingafspraak is er ruimte en aandacht voor jouw proces om volledig tot bloei te komen.
  Onderdelen zijn NLP, familieopstellingen en, heel bijzonder: een dagdeel paardencoaching. Paarden zijn indrukwekkende dieren, en paardencoaching is een bijzondere manier waarmee jij puur zonder oordeel inzicht krijgt in jezelf.

  * Startdatum voorjaar 2019: donderdag 10 januari

  Workshop ‘familieopstellingen’
  De workshop ‘familieopstellingen’ is bedoeld voor iedereen die wil kennismaken met systemisch werk’. Familieopstellingen kunnen je diep raken en zo processen in gang zetten. Het familiesysteem waar je uit voortkomt, kan heel bepalend zijn voor wie je nu bent. Dit systeem kent een natuurlijke ordening die verder gaat dan op het oog zichtbaar is. Juist in de onderstroom kun je de oorzaak van huidige vragen of problemen vinden. Een opstelling is dan een uiterst effectieve en mooie methode die inzicht geeft en handreikingen biedt. Bij een opstelling wordt het vraagstuk letterlijk in de ruimte opgesteld. Elementen en personen worden door deelnemers (representanten) in beeld gebracht. Een opstelling kan zinvol zijn bij vraagstukken over bijvoorbeeld onzekerheid, niet weten wat je wilt, te veel verantwoordelijkheidsgevoel, vastzittende emoties, ervaren van stilstand in je leven enzovoort.

  * Data najaar 2018: woensdag 14 november, maandag 10 december, steeds van 19.00 tot 22.00 uur
  * Data voorjaar 2019: zaterdag 9 februari, 30 maart, 18 mei, steeds van 10.00 tot 16.00 uur

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply