Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Wonderschone wenkbrauwen

  Ken je dat? Wanneer de wekker ‘s ochtends gaat, rek je je uit, en ga je op zoek naar vriendlief om hem even van een knuffel te voorzien. Hij wordt wakker en roept hij uit: ‘Hé, waar zijn je wenkbrauwen gebleven?’ ‘Eeehh’, stamel je. Door het slapen zie je nog wat vage vegen in je kussen van je wenkbrauwpotlood. Je rent snel naar de badkamer. Je gezicht ziet er ‘half leeg’ uit. ‘Bah’, denk je. ‘Ik wil gewoon wakker worden mét wenkbrauwen!’

  Niet iedereen is gezegend met mooie, volle en dikke wenkbrauwen. Veel vrouwen tekenen hun wenkbrauwen dan ook elke dag bij met een potlood. Als je geen ideale wenkbrauwen van Moeder Natuur hebt meegekregen, is het tijd voor actie! Heb je weleens aan permanente make-up (PMU) gedacht?

  Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden. In het zwembad, in de sauna: jouw make-up blijft perfect! Hoe wordt permanente make-up aangebracht? Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder de huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie 2 tot 5 jaar mooi. Het resultaat blijft behouden door middel van een jaarlijkse opfrisbehandeling.

  Wenkbrauwen on fleek
  Het voordeel van permanente make-up is dat dunne en/of onregelmatige haargroei volledig wordt gecorrigeerd, zodat er volle en natuurlijke wenkbrauwen ontstaan. Wenkbrauwen bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling van het gezicht en zijn prominent aanwezig. Met permanente make-up krijg je mooie en verzorgde wenkbrauwen, waar je verder weinig aan hoeft te doen.

  Ga voor die look!
  Ben je op zoek naar een betrouwbare salon om jouw wenkbrauwen onder handen te laten nemen?
  Get ink by Caro van eigenaresse Carolina Bouius is zo’n salon. Voor het aanbrengen van PMU is er een vergunning nodig van de GGD. Deze heeft Carolina op zak, zodat ze jou veilig die mooie wenkbrauwen kan geven!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply