Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Wonderschone wimpers

  Nu de dagen steeds korter worden en de feestliedjes weer op de radio komen, besteed je veel tijd aan het sfeervol maken van je huis en je perfecte feestoutfit. Het is mínstens zo leuk om net zoveel aandacht te besteden aan je make-up! Deze winter krijgen jouw wimpers hierbij alle aandacht. Zo kun je extra fabulous de feestdagen in!

  Niet zulke volle wimperharen van jezelf? Met wimper­extensions geef je je eigen kijkers meer body. Jouw oog­opslag? Mysterieus, zwoel én verleidelijk. En nog beter: je hoeft niet meer in de weer met mascara of aan de slag met kunstwimpers.

  Niet van echt te onderscheiden
  Wimperextensions werken eigenlijk hetzelfde als gewone haarextensions: er wordt een natuurlijk effect gecreëerd. Eén van de technieken is de ‘one-by-one-techniek’, waarbij de wimperextensions haartje voor haartje op je eigen wimpers aangebracht. Je ziet geen aanhechting, omdat het haartje aan je eigen wimperhaartje bevestigd wordt. Heel natuurlijk dus! Een andere techniek is wimperlifting. Hierbij worden de eigen wimpers behandeld door de specialist, zonder valse wimpers aan te brengen. Alle wimpers worden als het ware gelift door siliconen pads. Met deze lifting hoef je nooit meer een wimperkrultang en mascara te gebruiken!

  Leona: ‘Paula werkt nauwkeurig, netjes, zorg­vuldig maar luistert ook zeker naar je wens! Vertrouw m’n wimpers en wenkbrauwen alleen aan haar toe’.
  Diana: ‘Precies, vriendelijk, én met passie. Ik ben supertevreden over Paula’s manier van werken en het nemen van de tijd voor je. Ik kan niet wachten tot ik mijn wimpers weer kan laten doen’.

  Beauty By Us
  Schoonheidssalon Beauty By Us kan voor jou het verschil maken. De salon staat voor kwaliteit en service en is continu in ontwikkeling om de nieuwste trends op beautygebied te kunnen aanbieden. ‘Trainingen en scholing houden ons scherp en  zorgen ervoor dat je altijd tevreden de deur  uitgaat’, geeft Paula van Beauty By Us aan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply