Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wonderschoon de lente & de zomer door
  Rate this post

  Het is dé beautytrend van deze zomer: een glanzende, natuurlijke en gezonde look. Denk hierbij aan blozende wangen en een gehydrateerde, goed verzorgde huid. Wat de ogen betreft, houden we het rustig: alleen gekrulde, volle wimpers it is. Dat geldt ook voor de wenkbrauwen: die zijn deze zomer zo natuurlijk mogelijk. Moet jij je wimpers voorzien van vier lagen mascara voordat ze een beetje fier in de lucht hangen? Of heb je geen mooie kleur of vorm wenkbrauwen van jezelf? Help de natuur een handje en creëer de perfecte oogopslag. Zo ga jij stralend de zomer tegemoet!

  De perfecte wenkbrauwen
  De schoonheid van een mooi paar wenkbrauwen is niet te ontdekken. Het liefst heb jij ze zo vol en natuurlijk mogelijk. Maar hoe krijg je de perfecte wenkbrauwen als je niet gezegend bent met een flinke haargroei, of als je heel lichte, haast onzichtbare brows hebt? Dan is permanente make-up (PMU) dé oplossing. Zo is er de hairstroke-techniek. Hierbij worden je eigen wenkbrauwen met een mesje geperfectioneerd door het plaatsen van flinterdunne ‘haartjes’. Het resultaat: je wenkbrauwen zien er mooi, vol en ­natuurlijk uit. Dus neem maar afscheid van je wenkbrauwpotlood! Een andere PMU-techniek is ‘ombré’, die het effect van wenkbrauwpoeder nabootst. Door het kleurverloop van licht naar donker krijg je heel natuurlijk ogende, gepoederde en strakke wenkbrauwen.

  Wonderschone wimpers
  Wanneer je niet zulke volle wimpers van jezelf hebt, zijn wimperextensions dé uitkomst.
  Hiermee geef je je bestaande wimpers meer volume. Wimperextensions worden meestal gezet met de ‘one-by-one-techniek’. Hierbij worden je wimpers haartje voor haartje op je eigen wimpers bevestigd. Omdat de haartjes aan je eigen wimperhaartjes worden bevestigd, zie je geen aanhechting. Het effect is hierdoor heel natuurlijk: het is net alsof je eigen wimpers een flinke boost hebben gekregen. Ook bepaal je zelf de lengte, kleur en het volume van de extensions. Nog wat voordelen van wimperextensions: je kunt er gewoon mee sporten, zwemmen, slapen en douchen. Ze zijn, in tegenstelling tot kunstwimpers, nagenoeg gewichtloos. Een tijdlang zul je niet meer naar je wimperkrultang en mascara hoeven om te kijken. Wimperextensions blijven namelijk 6 tot 8 weken zitten. Dat bespaart je flink wat tijd in de ochtend of als je naar een feestje gaat. Maar het belangrijkste voordeel: je hebt op elk moment van de dag volle, lange en mooi gekrulde wimpers!

  Beauty By Us
  Schoonheidssalon Beauty By Us staat voor kwaliteit en service en is continu in ontwikkeling om de nieuwste trends op beautygebied te kunnen aanbieden. Naast bovengenoemde technieken kun je er ook voor nog meer terecht, zoals wimperlifting, teeth whitening en het harsen, shapen en epileren van je wenkbrauwen.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply