Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wooninspiratie voor jouw huis
  Rate this post

  Ideaal: een plek waar je alles voor de inrichting van je huis kunt vinden. Allemaal meubels en accessoires onder één dak, zodat je in één keer je hele interieur bij elkaar kunt shoppen.

  Loft 8 is een woonwinkel op een nieuwe hotspotplek in Tilburg: Stadsplein Forum Tilburg Reeshof (naast Station Reeshof). Op zo’n 350 vierkante meter kun je woonshoppen voor de leukste merken meubelen, zoals BePureHome, By-Boo, HKLiving en Eleonora. Je vindt er alles van banken, stoelen, kasten en tafels tot kussens (veel!), lampen, servies, broodplanken en heel veel kleine hippe woonaccessoires.Loft 8 heeft als enige in Tilburg het leuke en hippe lifestylemerk Zusss en verkoopt dus ook tassen, sjaals, vesten en andere leuke hebbedingen. Zeker voor de feestdagen die eraan komen ben je bij Loft 8 aan het goede adres voor een leuk en bijzonder cadeautje of sfeervolle home-accessoires. In november en december worden er vanwege de feestdagen extra koopavonden en koopzondagen georganiseerd. Kijk hiervoor op www.loft8-homeinterior.nl.

  Inspiratie
  Loft 8 vernieuwt zijn opstellingen en etalages regelmatig, zodat je je kunt laten inspireren voor jouw eigen huis. Daarnaast zijn er maandelijkse sessies met een interieurstylist waarvoor je je kunt inschrijven, en uiteraard worden er elke week weer nieuwe artikelen aangeleverd, waardoor je bij Loft 8 altijd weer iets nieuws kunt vinden.
  Bij Loft 8 is een groot deel van de collectie van BePureHome in de winkel en webshop te vinden, zoals de prachtige bank Rodeo in diverse uitvoeringen en opstellingen en het leuke kastje Puristic.

  Nieuwsgierig geworden? Kom dan gezellig een kijkje nemen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply