Rate this post
 • Wooninspiratie voor jouw huis
  Rate this post

  Ideaal: een plek waar je alles voor de inrichting van je huis kunt vinden. Allemaal meubels en accessoires onder één dak, zodat je in één keer je hele interieur bij elkaar kunt shoppen.

  Loft 8 is een woonwinkel op een nieuwe hotspotplek in Tilburg: Stadsplein Forum Tilburg Reeshof (naast Station Reeshof). Op zo’n 350 vierkante meter kun je woonshoppen voor de leukste merken meubelen, zoals BePureHome, By-Boo, HKLiving & Eleonora. Je vindt er alles: van banken, stoelen, kasten en tafels tot kussens (veel!), lampen, servies, broodplanken en heel veel kleine hippe woonaccessoires.
  Loft 8 heeft als enige in Tilburg het leuke en hippe lifestylemerk Zusss en verkoopt dus ook tassen, sjaals, vesten en andere leuke hebbedingen. Ook voor een leuk cadeautje ben je bij Loft 8 aan het goede adres.

  Inspiratie
  Loft 8 vernieuwt zijn opstellingen en etalages regelmatig, zodat je je kunt laten inspireren voor jouw eigen huis. ­Daarnaast zijn er maandelijkse sessies met een interieur­stylist, waarvoor je je kunt inschrijven, en uiteraard worden er elke week weer nieuwe artikelen aangeleverd, waardoor je bij Loft 8 altijd weer iets nieuws kunt vinden.
  Bij Loft 8 is een groot deel van de collectie van BePureHome in de winkel te vinden, zoals de prachtige bank Rodeo in diverse uitvoeringen en opstellingen. En binnenkort is ook weer de nieuwe najaarscollectie van BePureHome verkrijgbaar in de winkel en de webshop.

  Naast de woonwinkel hebben eigenaren Miranda en ­Chrisitian ook nog een schildersbedrijf: Loft 8 Schilder­werken. In de woonwinkel kun je ook Wijzonol verf laten mengen en kleuradvies krijgen, en is het prachtige krijt­verfmerk Painting the Past verkrijgbaar.

  Nieuwsgierig geworden? Kom dan gezellig een kijkje nemen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply