Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Word de beste versie van jezelf
  Rate this post

  Op internet kun je, als je zoekt op ‘afvallen’, allerlei adviezen vinden. Maar heel veel van die adviezen kloppen niet: ‘koolhydraten zijn slecht voor je’, ‘van citroenwater in de ochtend val je af’, ‘je moet niet eten na 20.00 uur’… En er zijn allerlei diëten die je van alles beloven, maar die geen rekening houden met datgene waar het werkelijk om gaat: je leefstijl zodanig veranderen, dat je op een gezond gewicht blijft. Van diëten leer je niks, want de kans is groot dat je na het dieet je oude leefstijl weer oppakt, en dan komen die kilo’s er toch weer aan.
  Source Personal Training begeleidt bijzonder toegewijde mannen en vrouwen die worstelen met overgewicht in de omgeving van Tilburg om bijzonder krachtige resultaten te creëren in hun persoonlijke en zakelijke leven.

  Source Personal Training is niet voor iedereen. Source Personal Training is voor mensen die serieus aan de slag willen gaan met hun gezondheid en fysiek, en door middel van een transformatie bijzonder krachtige resultaten willen creëren.

  De sleutel tot succes
  De begeleiding is gericht op voeding, training, je mindset en rust. Waarschijnlijk weet je wel dat je gezond moet eten en regelmatig moet bewegen om af te vallen, maar om de een of andere reden doe je het niet. Tijdens het eerste gesprek komt dan ook onder andere aan bod wat jou tegenhoudt om aan de slag te gaan met een betere leefstijl. Bij Source Personal Training leer je op een no-nonsense manier je leven op een gezonde manier in te richten. Afvallen is niet ‘10 kilo kwijt in een maand’, maar een proces van langzaam en verantwoord gewicht kwijtraken, dat ook niet meer terugkomt. Dat is niet altijd even gemakkelijk, maar als je je houdt aan de adviezen die je krijgt, word je de beste versie van jezelf!

  Over Roel van Buggenum
  Roel van Buggenum heeft al 18 jaar ervaring in de fitnessbranche, en was eerder fitnessinstructeur bij Better Bodies (nu SportCity) te Echt (L) en Personal Trainer en groepslesinstructeur bij HealthCity in Tilburg. In 2006 won hij de titel ‘Club of the Year’ met HealthCity Waalwijk en in 2007 werd zijn werk bekroond met de titel ‘Healthcity manager of the year’. Later ging hij werken bij Health & Sports Club Valkencourt. En toen ging het mis.
  Roel: ‘Tijdens mijn werk bij Health & Sports Club Valkencourt kreeg ik te maken met een hevige burn-out. Ik belandde in de ziektewet en zat thuis. Gelukkig had ik familie, vrienden en een lieve vriendin die mij altijd hebben gesteund. Na de nodige check-ups en scans in het ziekenhuis bleek er gelukkig niets fysieks mis te zijn. Het herstel kon beginnen.
  De revalidatie bestond uit diverse gesprekken met een psychologe, EMDR-therapie, het volgen van trainingen voor persoonlijke ontwikkeling, het aanpassen van de voeding en het progressief belasten van het lichaam. Ik begon bij nul, en beetje bij beetje werden mijn lichaam en geest weer sterker. Ik maakte een commitment met mijzelf om mijn leven te transformeren en de controle weer terug te krijgen.
  In juli 2013 heb ik de mogelijkheid gehad om een training te assisteren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Mijn doel was hierin om in alle eerlijkheid en openheid naar mijzelf toe duidelijkheid te creëren voor mijn zakelijke toekomst. Tijdens deze training kwam ik tot het inzicht dat ik mijn kennis en expertise van 18 jaar op het gebied van Personal Training, voeding en coaching wil gaan inzetten om mensen te helpen bij hun transformatie. Source PT was geboren.
  Door de revalidatie weet ik hoe het is om op nul te moeten beginnen en hoe het beste om te gaan met tegenslagen. Ik weet wat het is om te hopen, te proberen en te twijfelen om iets wel of niet te doen. Ik weet echter ook hoe je een commitment kunt maken en altijd je gewenste resultaat uit je uitdagingen kunt halen. De toekomst begint altijd in het ‘nu’!’

  Facebook
  Op de Facebookpagina van Source Personal Training plaatst Roel geregeld nuttige informatie, waardoor je met kleine aanpassingen in je lifestyle al je leven positief kunt veranderen. Kijk opfacebook.com/sourcepersonaltraining.

  Wil jij het lichaam en de conditie creëren waar je altijd al van gedroomd hebt? Heb je altijd al willen ervaren wat Personal Training, coaching en voedingsadvies in combinatie met jouw commitment voor resultaten kunt creëren? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend gesprek waarin bekeken wordt of jij geschikt bent voor het Source Personal Training-programma.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply