Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Word dé specialist in permanente make-up
  Rate this post

  Het opvullen en pigmenteren van de wenkbrauwen en het accentueren van de lippen en ogen met een lijntje. Tegenwoordig bestaan er diverse technieken op het gebied van permanente make-up (PMU). Ken jij de verschillende werkwijzen allemaal al?

  Omdat je met permanente make-up het uiterlijk van mensen kunt bepalen, is het belangrijk dat dit met zorg en kennis gedaan wordt. Door het volgen van een PMU-opleiding maak jij je de fijne kneepjes van het mooie vak eigen. Zo ben jij er zeker van dat mensen jouw beautysalon verlaten met het mooie en professionele resultaat waar zij op hoopten. Ben jij net begonnen of ben jij een ervaren specialist? De PMU Academie biedt opleidingen op maat.

  Welke mogelijkheden zijn er?
  Je kunt kiezen uit vier soorten PMU-opleidingen: de basisopleiding, de allround-opleiding, de masteropleiding en de masterclasses. In de basisopleiding leer je alle facetten van het pigmenteren van de wenkbrauwen en eyeliner. Wil je een stapje verder? De allround opleiding is de meest uitgebreide opleiding waarin je alle facetten van permanente make-up leert met de laatste inzichten en technieken. Tijdens de masteropleidingen kies je uit één of meerdere specifieke masters: lip, medische pigmentatie of naturalblading / microblading. Je leert tijdens deze masters alle (theoretische) kennis over één specifieke behandeling. Als laatste optie kun je eenmaal per jaar een masterclass volgen om helemaal up-to-date te blijven.

  Naast de Academie voor PMU kun je bij Hulscher Cosmetics ook terecht voor verschillende andere opleidingen:

  – Basisopleiding Dermatografie
  – Master Lip
  – Master Dermatografie
  – Rejuvi Educational Program

  Hulscher Cosmetics

  Al sinds 1990 is Irma Irma Hulscher een autoriteit op het gebied van permanente make-up. Zij is STIVAS-gediplomeerd specialist in permanente make-up, kernlid bij de ANBOS, SPCP, NSGP en AAM en voorzitter van de Trans & Trauma Stichting. Irma Hulscher werkt altijd met de nieuwste technieken en laat zich jaarlijks bijscholen in het buitenland. Regelmatig geeft Irma zelf trainingen en presentaties in het buitenland. Bij Hulscher Cosmetics werken vier verschillende specialisten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply