Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Word die lijntjes en rimpeltjes de baas
  Rate this post

  Ineens zie je het: waar jouw huid eerder altijd zo glad als een perzikhuidje was, zijn er nu de eerste rimpeltjes en fijne lijntjes te zien. Kraaienpootjes bij je ogen bijvoorbeeld, en lijntjes bij je neus en lippen. Vreselijk vind je het niet, maar je ziet die lijntjes en rimpeltjes en andere oneffenheden toch liever verdwijnen. Tijd om je huid de boost te geven die zij verdient!

  Helaas: vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Het huidverouderingsproces begint al rond je vijfentwintigste. De celdeling wordt trager, en je huid gaat minder collageen en elastine aanmaken. Hierdoor wordt je huid dunner, kwetsbaarder en minder elastisch. Ook verschijnen de eerste lijntjes en rimpeltjes. Daarnaast zijn er een aantal factoren die het verouderingsproces kunnen beïnvloeden: genetische aanleg, etnische afkomst, roken, zonlicht, stress en een ongezonde leefstijl bijvoorbeeld. En zelfs wanneer je goed voor jezelf en je huid zorgt, kun je die rimpeltjes en lijntjes niet tegengaan. Maar dan het goede nieuws: je kunt het verouderingsproces van je huid wél vertragen met de juiste anti-agingbehandeling. Al weleens van Meta Therapy Dermatude gehoord?

  Effectieve anti-agingbehandeling
  Elke huid is anders, en heeft ook een andere behoefte. Meta Therapy Dermatude is een uiterst effectieve anti-agingbehandeling tegen huidveroudering, die trouwens ook erg goed in te zetten is als een preventieve onderhoudsbeurt voor je huid. De algehele conditie van je huid wordt op een pijnloze manier verbeterd. Maar daarnaast is de behandeling erg geschikt om rimpels, lijntjes en andere oneffenheden te bestrijden. Tijdens de behandeling maakt specialist Desiree van Bergen gebruik van een speciale naaldmodule. Om precies te zijn, maakt ze met ultradunne micronaaldjes onzichtbare microperforaties in je huid. Deze gaatjes ziet je huid als een soort beschadiging, waardoor het natuurlijke herstelmechanisme in werking treedt. En dat is nou precies de bedoeling, want nu wordt de productie van collageen en elastine geactiveerd. Dit zijn de bouwstoffen die je huid helpen om zich van binnenuit te verjongen. Bovendien worden er tijdens de behandeling actieve werkstoffen in je huid gebracht in de vorm van zogenaamde ‘subjectables’. Deze zorgen ervoor dat er gericht kan worden gewerkt aan jouw specifieke huidprobleem. Vaarwel rimpels en fijne lijntjes dus! Je kunt de Meta Therapy Dermatude behandeling als een opfrisser volgen. Al direct na de behandeling ziet je huid er namelijk frisser, strakker en stralender uit. Maar voor het beste resultaat kun je de behandelingen in kuurverband ondergaan. Zo blijven je collageen- en elastinevezels getriggerd om actief te blijven, en versnelt je celdeling. Hiermee blijf je je rimpels en huidverslapping zo lang mogelijk de baas, en geniet je zo lang mogelijk van een vitale en gezonde uitstraling.

  Over Schoonheidssalon Dé-Time
  Bij Schoonheidssalon Dé-Time in Rosmalen kun je onder andere terecht voor Dermatude Meta Therapy, behandeling van acne, couperose en steelwratjes, gezichtsbehandelingen, het Deesse LED-therapiemasker, harsen, dag- en bruidsmake-up en verven van wenkbrauwen en wimpers. De salon werkt met de producten van het gerenommeerde merk BABOR.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply