Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Word die rimpeltjes en lijntjes de baas!
  Rate this post

  Ineens zie je het: waar je huid voorheen altijd zo glad als een perzikhuidje was, zijn er nu de eerste rimpeltjes en fijne lijntjes te zien. Kraaienpootjes bij je ogen bijvoorbeeld, en lijntjes bij je neus en lippen. Vreselijk vind je het niet, maar je ziet die lijntjes en rimpeltjes en andere oneffenheden toch liever verdwijnen. Tijd om je huid de boost te geven die zij verdient!

  Helaas: vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Het huidverouderingsproces begint al rond je vijfentwintigste. De celdeling wordt trager, en je huid gaat minder collageen en elastine aanmaken. Hierdoor wordt je huid dunner, kwetsbaarder en minder elastisch. Ook verschijnen de eerste lijntjes en rimpeltjes. Daarnaast zijn er een aantal factoren die het verouderingsproces kunnen beïnvloeden: genetische aanleg, etnische afkomst, roken, zonlicht, stress en een ongezonde leefstijl bijvoorbeeld. En zelfs wanneer je goed voor jezelf en je huid zorgt, kun je die rimpeltjes en lijntjes niet tegengaan. Maar dan het goede nieuws: je kunt het verouderingsproces van je huid wél vertragen met de juiste anti-agingbehandeling. Heb je al weleens van Meta Therapy Dermatude gehoord?

  Huidvernieuwing
  Tijdens een salonbehandeling met geavanceerde apparatuur activeert Meta Therapy het huidvernieuwingsmechanisme, precies dáár waar het allemaal gebeurt in de huid. De productie van collageen en elastine productie komt op gang: een natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit. Al na de eerste behandeling voel en zie je resultaat, in kuurverband zijn de resultaten ongekend! De behandelingen zijn bewezen effectief en geven direct zichtbaar resultaat. De hersteltijd is zeer kort: de volgende dag mag je zelfs weer make-up dragen! Naast de behandeling van het hele gelaat, de hals of het decolleté kunnen ook individuele rimpels behandeld worden.

  Doeleinden
  Meta Therapy is geschikt voor een effectieve behandeling van diepe rimpels, fijne lijntjes, donkere kringen, verslapte huid, grove poriën, acnelittekens, hyperpigmentatie, UV-schade aan de huid, een vochtarme huid en meer! Wil je de voordelen van Meta Therapy zelf ondervinden? Boek dan nu een kennismakingsbehandeling bij Schoonheidssalon Mooi-Moment voor november, december of januari. In plaats van € 129 betaal je dan slechts € 99!

  Bewezen effectief
  Onafhankelijke invivo-testen bewijzen de effectiviteit van Dermatude Meta Therapy. Na een behandelkuur van 8 weken, ondersteund met de huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik, blijkt dat het hydratieniveau in de huid is verhoogd, de rimpeldiepte, poriegrootte en poriediepte zijn verminderd, de elasticiteit is verbeterd en pigmentvlekken zijn afgenomen.

  Over Schoonheidssalon mooi-moment
  Bij eigenares Jacqueline Hulshof van Schoonheidssalon Mooi-Moment kun je, naast Dermatude Meta Therapy, terecht voor onder andere verschillende huidverbeterende behandelingen (mesotherapie, microneedling en acnebehandelingen), maar ook onder andere de Lash Lift, het verven en epileren van wenkbrauwen, en gelpolish. Jacqueline is altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging en -verbetering, volgt regelmatig bijscholingen en test elke behandeling eerst zelf voordat die in de salon aangeboden wordt. De salon werkt met de producten van het merk Dermo28, PB Serum en Piura.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply