Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Word die rimpeltjes en lijntjes de baas
  Rate this post

  Ineens zie je het: waar je huid voorheen altijd zo glad als een perzikhuidje was, zijn er nu de eerste rimpeltjes en fijne lijntjes te zien. Kraaienpootjes bij je ogen bijvoorbeeld, en lijntjes bij je neus en lippen. Vreselijk vind je het niet, maar je ziet die lijntjes en rimpeltjes en andere oneffenheden toch liever verdwijnen. Tijd om je huid de boost te geven die zij verdient!

  Helaas: vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Het huidverouderingsproces begint al rond je vijfentwintigste. De celdeling wordt trager, en je huid gaat minder collageen en elastine aanmaken. Hierdoor wordt je huid dunner, kwetsbaarder en minder elastisch. Ook verschijnen de eerste lijntjes en rimpeltjes. Daarnaast zijn er een aantal factoren die het verouderingsproces kunnen beïnvloeden: genetische aanleg, etnische afkomst, roken, zonlicht, stress en een ongezonde leefstijl bijvoorbeeld. En zelfs wanneer je goed voor jezelf en je huid zorgt, kun je die rimpeltjes en lijntjes niet tegengaan. Maar dan het goede nieuws: je kunt het verouderingsproces van je huid wél vertragen met de juiste anti-agingbehandeling. Heb je al weleens van Meta Therapy Dermatude gehoord?

  Huidvernieuwing
  Tijdens een behandeling bij Beautiful Balance activeert Meta Therapy het huidvernieuwingsmechanisme, precies dáár waar het allemaal gebeurt in de huid. De productie van collageen en elastine productie komt op gang: een natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit. Al na de eerste behandeling voel en zie je resultaat, in kuurverband zijn de resultaten ongekend! De behandelingen zijn bewezen effectief en geven direct zichtbaar resultaat. De hersteltijd is zeer kort: de volgende dag mag je zelfs weer make-up dragen! Naast de behandeling van het hele gelaat, de hals of het decolleté kunnen ook individuele rimpels behandeld worden.

  Doeleinden
  Meta Therapy is geschikt voor een effectieve behandeling van diepe rimpels, fijne lijntjes, donkere kringen, verslapte huid, grove poriën, acnelittekens, hyperpigmentatie, UV-schade aan de huid, een vochtarme huid en meer!

  Over Beautiful Balance
  Eigenares Eva Gundlach van Beautiful Balance: ‘Jou gelukkig maken met een gezonde, stralende huid: dát is onze missie! Met intensieve, doelgerichte huidbehandelingen pakken we huidproblemen effectief aan. Niet voor niets noemen we ons ‘de sportschool voor je huid’! Of je nu last hebt van huidproblemen als acne of acnelittekens, een gevoelige huid, een droge huid, een onzuivere huid, pigmentvlekken of een verouderde huid met rimpeltjes of verslapping, of wanneer je geen huidproblemen hebt, maar wilt genieten van een heerlijke huidbehandeling: Esmee en ik staan voor je klaar!’
  Beautiful Balance is winnaar van de Beauty Award 2019 Beste Salon van Nederland, en won in 2014 al de Beauty Award voor Schoonheidsspecialist van het jaar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply