Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Word die rimpeltjes en lijntjes de baas
  Rate this post

  Ineens zie je het: terwijl je huid eerder altijd zo glad als een perzikhuidje was, zijn er nu de eerste rimpeltjes en fijne lijntjes te zien. Kraaienpootjes bij je ogen bijvoorbeeld, en lijntjes bij je neus en lippen. Vreselijk vind je het niet, maar je ziet die lijntjes en rimpeltjes en andere oneffenheden toch liever verdwijnen. Tijd om je huid de boost te geven die zij verdient!

  Helaas: vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Het huidverouderingsproces begint al rond je vijfentwintigste. De celdeling wordt trager, en je huid gaat minder collageen en elastine aanmaken. Hierdoor wordt je huid dunner, kwetsbaarder en minder elastisch. Ook verschijnen de eerste lijntjes en rimpeltjes. Daarnaast zijn er een aantal factoren die het verouderingsproces kunnen beïnvloeden: genetische aanleg, etnische afkomst, roken, zonlicht, stress en een ongezonde leefstijl bijvoorbeeld. En zelfs wanneer je goed voor jezelf en je huid zorgt, kun je die rimpeltjes en lijntjes niet tegengaan. Maar dan het goede nieuws: je kunt het verouderingsproces van je huid wél vertragen met de juiste anti-agingbehandeling. Heb je al weleens van Meta Therapy Dermatude gehoord?

  Huidvernieuwing
  Tijdens een behandeling bij Beautiful Balance activeert Meta Therapy het huidvernieuwingsmechanisme, precies dáár waar het allemaal gebeurt in de huid. De productie van collageen en elastine productie komt op gang: een natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit. Al na de eerste behandeling voel en zie je resultaat, in kuurverband zijn de resultaten ongekend! De behandelingen zijn bewezen effectief en geven direct zichtbaar resultaat. De hersteltijd is zeer kort: de volgende dag mag je zelfs weer make-up dragen! Naast de behandeling van het hele gelaat, de hals of het decolleté kunnen ook individuele rimpels behandeld worden.

  Doeleinden
  Meta Therapy is geschikt voor een effectieve behandeling van diepe rimpels, fijne lijntjes, donkere kringen, verslapte huid, grove poriën, acnelittekens, hyperpigmentatie, UV-schade aan de huid, een vochtarme huid en meer!

  Over City-Beauty
  Eigenares Leona van Nierop van City-Beauty: ‘Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en Make-Up Artist, met een enorme passie voor de huid en wenkbrauwen! Hoewel ik al meer dan 20 jaar ervaring heb, volg ik nog steeds regelmatig trainingen in binnen- en buitenland om mijn kennis en vaardigheden te vergroten. In de salon werken we met Dermatude op een natuurlijke manier voor de mooiste resultaten voor de huid. Dat is waar City-Beauty voor staat. Zo beginnen we altijd met een intake om te kijken wat jouw doel en wensen zijn. Door samen te kijken welke behandeling voor jou de juiste is, kunnen we ook snel resultaat zien. We helpen graag met onze kennis en ervaring om jouw huid gezond en stralend te houden. We zien je graag in onze salon in het centrum van Den Haag!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply