Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Word die rimpeltjes en lijntjes de baas
  Rate this post

  Dat is nou ook wat: terwijl je huid eerder altijd zo glad als een perzikhuid was, zijn er nu de eerste rimpeltjes en fijne lijntjes te zien. Kraaienpootjes bij je ogen bijvoorbeeld, en lijntjes bij je neus en lippen. Vreselijk vind je het niet, maar je ziet die lijntjes en rimpeltjes en andere oneffenheden toch liever verdwijnen. Tijd om je huid de boost te geven die zij verdient!

  Helaas, vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Het huidverouderingsproces begint al rond je vijfentwintigste. De celdeling wordt trager, en je huid gaat minder collageen en elastine aanmaken. Hierdoor wordt je huid dunner, kwetsbaarder en minder elastisch. Ook verschijnen de eerste lijntjes en rimpeltjes. Daarnaast zijn er een aantal factoren die het verouderingsproces kunnen beïnvloeden: genetische aanleg, etnische afkomst, roken, zonlicht, stress en een ongezonde leefstijl bijvoorbeeld. En zelfs wanneer je goed voor jezelf en je huid zorgt, kun je die rimpeltjes en lijntjes niet tegengaan. Maar dan het goede nieuws: je kunt het verouderingsproces van je huid wél vertragen met de juiste anti-agingbehandeling. Heb je al weleens van Meta Therapy Dermatude gehoord?

  Huidvernieuwing
  Tijdens een behandeling bij Healthy Beauty Me activeert Meta Therapy het huidvernieuwingsmechanisme, precies dáár waar het allemaal gebeurt in de huid. De productie van collageen en elastine productie komt op gang: een natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit. Al na de eerste behandeling voel en zie je resultaat, in kuurverband zijn de resultaten ongekend! De behandelingen zijn bewezen effectief en geven direct zichtbaar resultaat. De hersteltijd is zeer kort: de volgende dag mag je zelfs weer make-up dragen! Naast de behandeling van het hele gelaat, de hals of het decolleté kunnen ook individuele rimpels behandeld worden.

  Doeleinden
  Meta Therapy is geschikt voor een effectieve behandeling van diepe rimpels, fijne lijntjes, donkere kringen, verslapte huid, grove poriën, acnelittekens, hyperpigmentatie, UV-schade aan de huid, een vochtarme huid en meer!

  Kennismakingsbehandeling
  Ben je ook benieuwd naar de voordelen van Meta Therapy? Maak dan een afspraak bij Healthy Beauty Me. Op vertoon van dit magazine krijg je, als lezer van ForYou Magazine, een intake en een kennismakingsbehandeling voor maar 90 euro. En als klap op de vuurpijl krijg je ook nog eens een leuke goodiebag mee naar huis (zolang de voorraad strekt)!

  ‘Superblij met deze behandeling’
  Meta Therapy heeft mijn huid steviger gemaakt. De huid heeft meer elasticiteit en de fijne lijntjes en rimpeltjes zijn vervaagd. De algehele conditie van de huid is erg verbeterd. Ik ben superblij met deze behandeling! – een cliënt

  Zie er op je best uit
  Wil je er op je best uitzien op bijvoorbeeld een feestje? Ga dan voor de Sparkling Treatment! Dit is een ontspannende en tegelijkertijd effectieve behandeling waarmee rimpels voor een aantal dagen opgevuld worden, zodat je er fris en stralend uitziet. Je ziet gelijk resultaat! De behandeling bestaat uit een aantal onderdelen, waaronder een collageen-oogmasker en een decolleté-, nek- en schoudermassage en een ontspannende handscrub en handmassage.

  Heerlijk ontspannen met een massage
  Wanneer je de drukke decembermaand achter je hebt gelaten, is het tijd om eens lekker tijd te nemen voor jezelf. En hoe kun je dat beter doen dan met een ontspannende massage? Healthy Beauty Me biedt aan vrouwelijke klanten een drietal massages aan, die verschillend in tijdsduur en uitgebreidheid van de behandeling. Je ondergaat de massage terwijl je ligt in de een heerlijk verwarmde massagestoel.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply