fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Word die rimpeltjes en lijntjes de baas

  Ineens zie je het: terwijl je huid eerder altijd zo glad als een perzikhuid was, zijn er nu de eerste rimpeltjes en fijne lijntjes te zien. Kraaienpootjes bij je ogen bijvoorbeeld, en lijntjes bij je neus en lippen. Vreselijk vind je het niet, maar je ziet die lijntjes en rimpeltjes en andere oneffenheden toch liever verdwijnen. Tijd om je huid de boost te geven die zij verdient!

  Helaas: vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Het huidverouderingsproces begint al rond je vijfentwintigste. De celdeling wordt trager, en je huid gaat minder collageen en elastine aanmaken. Hierdoor wordt je huid dunner, kwetsbaarder en minder elastisch. Ook verschijnen de eerste lijntjes en rimpeltjes. Daarnaast zijn er een aantal factoren die het verouderingsproces kunnen beïnvloeden: genetische aanleg, etnische afkomst, roken, zonlicht, stress en een ongezonde leefstijl bijvoorbeeld. En zelfs wanneer je goed voor jezelf en je huid zorgt, kun je die rimpeltjes en lijntjes niet tegengaan. Maar dan het goede nieuws: je kunt het verouderingsproces van je huid wél vertragen met de juiste anti-agingbehandeling. Heb je al weleens van Meta Therapy Dermatude gehoord?

  Huidvernieuwing
  Tijdens een behandeling bij Schoonheidssalon Maria Galland activeert Meta Therapy het huidvernieuwingsmechanisme, precies dáár waar het allemaal gebeurt in de huid. De productie van collageen en elastine productie komt op gang: een natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit. Al na de eerste behandeling voel en zie je resultaat, in kuurverband zijn de resultaten ongekend! De behandelingen zijn bewezen effectief en geven direct zichtbaar resultaat. De hersteltijd is zeer kort: de volgende dag mag je zelfs weer make-up dragen! Naast de behandeling van het hele gelaat, de hals of het decolleté kunnen ook individuele rimpels behandeld worden.

  Doeleinden
  Meta Therapy is geschikt voor een effectieve behandeling van diepe rimpels, fijne lijntjes, donkere kringen, verslapte huid, grove poriën, acnelittekens, hyperpigmentatie, UV-schade aan de huid, een vochtarme huid en meer!

  Over Schoonheidssalon Maria Galland
  Greet Scholte, eigenaresse van Schoonheidssalon Maria Galland en al 30 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste: ‘In de afgelopen jaren is er op het gebied van schoonheid veel veranderd, maar ik ben ervan overtuigd dat schoonheid vanuit de handen komt. Samen met de producten van Maria Galland ga ik op zoek naar het beste resultaat voor jou. Hierbij is de Meta Therapy Dermatude een fantastische aanvulling, want iedere huid is anders en zal anders behandeld moeten worden. Met Meta Therapy, de natuurlijke producten van Maria Galland en mijn ervaring als schoonheidsspecialiste gaan wij samen op zoek naar jouw schoonheid!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply