Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Word een expert in de beautybusiness
  Rate this post

  Door een goed verzorgd uiterlijk zit je lekker in
  je vel. Een stralende huid, verzorgde handen,
  een mooi kapsel en de ultieme make-up-look zijn erg gewenst. Vind je het fijn om huidverbetering toe te passen en mensen blij te maken? Iemand met heerlijk verzorgde voeten de deur uit te laten gaan, en daarbij professioneel advies te kunnen geven? Gebruik jouw talent en enthousiasme om dit fijne gevoel waar te maken en maak een start in de beautybusiness!

  Bij Beauty Academy Eye For You worden allerhande opleidingen op beautygebied gegeven. In deze school staat naast wederzijds respect en samenwerking ook jouw ontwikkeling bovenaan. Met de professionele scholing, bijscholing, omscholing of het UWV-reïntegratietraject ben je uitstekend voorbereid om direct als zelfstandig beauty­specialist te werken, in loondienst óf als zelfstandige.

  Kort Beauty beroepsonderwijs
  Beauty Academy Eye For You is al vele jaren actief met zeer ervaren en gepassioneerde praktijkbegeleiders met een goede visie en drive voor het praktijkgericht Kort Beauty beroepsonderwijs. Alle benodigde kennis (en meer) wordt met jou gedeeld via klassikale bijeenkomsten met praktijkbegeleiding, gerichte zelfstudie via praktijkoefeningen, audiovisueel, e-learning en online video-instructie. Er wordt met kleine groepen van maximaal zes cursisten gewerkt. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de nodige aandacht en begeleiding. Mocht je liever de voorkeur geven aan ­individuele lessen, dan kan die mogelijkheid eventueel
  ook geboden worden. Bel voor meer informatie of
  een intakegesprek!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply