Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Word je burn-out de baas
  Rate this post

  Heb je al geruime tijd last van een burn-out en/of burn-outklachten? Heb je al van alles geprobeerd en heeft het reguliere traject ook al niet geholpen? Lijkt het wel alsof je er nooit van af komt en herken je jezelf bijna niet meer?

  Je bent niet de enige. Uit cijfers blijkt dat 14% van de werknemers in een burn-out terechtkomt. Dat zijn meer dan 900.000 mensen. Van die 900.000 mensen is 50% hooggevoelig. Meer dan 35% van de mensen zegt na een regulier traject niet volledig van zijn/haar burn-outproblemen af te zijn. Toch is het mogelijk om weer vrolijk en in balans te zijn. Om jezelf weer te begrijpen en te herkennen. Om je weer krachtig en energiek te voelen.

  – Heb je behoefte aan meer tijd en ruimte voor jezelf?
  – Heb je het gevoel dat je veel in je hoofd zit?
  – Voel je je zwaar en lusteloos en begrijp je jezelf niet meer?
  – Heb je het gevoel dat je de controle dreigt te verliezen?
  – Reageer je soms net even iets gevoeliger dan anderen?
  – Voel je je angstig en gestrest en wil je weten hoe je hiermee kunt omgaan?
  – Laat je lichaam je weten dat je een stap terug moet doen?
  – Loop je vast en verlies je het overzicht in je leven?
  – Vind je het lastig om grenzen aan te geven en ‘nee’ te zeggen, en ga je daardoor vaak (ongemerkt) over je grenzen heen?
  – Heb je veel empathie voor anderen, maar vergeet je daardoor jezelf vaak?

  Als je bovenstaande vragen het meest met ‘ja’ beantwoord hebt, lees dan verder om te kijken hoe ik je kan ondersteunen om tot jezelf en nieuwe inzichten te komen.

  Alternatief werkt beter
  Waar het reguliere traject geen rekening mee houdt, is (hoog)gevoeligheid. Als je (hoog)gevoelig bent, weet je vaak verstandelijk wel wat je moet doen of waar het misgaat; het lukt je alleen niet om dat gevoelsmatig ook toe te passen. Praktijk 2BeInBalance is gespecialiseerd in het begeleiden van (hoog)gevoelige mensen met een burn-out. Ben je bang dat je gefaald hebt en dat je niet meer uit je burn-out zult komen? Verlang je ernaar om de zwaarte van je af te gooien en je weer jezelf te voelen? Door middel van mijn unieke maatwerkaanpak help ik jou weer in je kracht te komen, zodat je je weer energiek en jezelf voelt.

  Aan de slag
  Tijdens mijn sessies hou ik rekening met de kenmerken van (hoog)gevoeligheid in combinatie met je burn-out. Na een traject met mij herken en voel je jezelf weer. Je zelfvertrouwen neemt toe, je weet waar je grenzen liggen en wat je passie is, en je staat weer in je kracht.
  Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Lees er meer over op mijn website, of meld je aan voor een gratis ‘moeiteloos jezelf zijn’-sessie. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply