Rate this post
 • Word kapster in 10 maanden
  Rate this post

  Heb je altijd al kapper willen worden, maar heb je geen tijd voor een jarenlange opleiding? Volg dan een opleiding bij Zen Topsalon Instituut!

  Op de kappersopleiding leer je al vanaf dag één knippen en met de schaar en kam omgaan. Je moet immers de meeste uren knippen in het kappersleven, dus het beste is om zo snel mogelijk je het knippen eigen te maken.
  Er wordt lesgegeven in kleine groepen, dus je krijgt alle aandacht en daarbij tijd genoeg om in 10 maanden je vakdiploma en Proeve van Bekwaamheid te halen.
  Er zijn opleidingen voor junior en allround kapper. Voor mensen die van de VMBO af komen en vrouwen of mannen die een carrièreswitch willen maken, is dit de aangewezen opleiding.
  Ook leren wij je de commerciële aspecten van het kappersvak, voor als het jouw ambitie is om een eigen salon te starten. Je hoeft geen modellen te zoeken, je examen wordt beoordeeld door een assessor, de theorie is online (dus huiswerk doen waar en wanneer je wilt) en je krijgt direct inzicht in kapsels, kleurenleer en vormen van het gezicht; kortom alles wat je moet weten om een goede hairstylist te worden.
  Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply