Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik word weer blij als ik in de spiegel kijk’
  Rate this post

  ‘Nooit heb ik me druk hoeven maken over mijn gewicht. Ik kon ongestraft een zak drop leegeten, me helemaal laten gaan met een doos bonbons, een zak chips achterover slaan tijdens een spannende film of langs de shoarmatent na een avondje uit. Ik deed dat gewoon en kwam geen grammetje aan!

  Dat ging goed tot ik een jaar of 40 was en vanaf dat ­moment bleven er ieder jaar wat kilootjes plakken. Nog niks aan de hand, ik was altijd mooi slank geweest en wat rondere vormen hier en daar waren geen probleem. Wel had cellulite in de loop der jaren zijn entree gemaakt, maar dat kon ik met mijn kleding redelijk verbloemen. Een halfjaar geleden werd ik 46 en was ik 21 kilo zwaarder dan toen ik 35 was. Lovehandles, ‘kipfiletjes’ aan mijn bovenarmen en een slappe flubberbuik herinnerden in niets meer aan het goede figuur dat ik ooit had.

  Een paar jaar geleden ben ik voor het eerst in mijn leven op dieet gegaan. Wat een ramp was dat. Na een paar weken viel ik al weer in mijn oude (snoep)gedrag en vlogen de pondjes die ik er met veel moeite had afgekregen er zo weer aan. Niets hielp. Totdat ik over Easyslim.nu hoorde. Ik heb een proefbehandeling aangevraagd. Mijn lichaam werd vooraf op verschillende punten opgemeten, wat na de behandeling opnieuw gebeurde. Eerlijk, als ik het niet zelf had gezien had ik het niet geloofd, maar ik was 16 centimeter afgeslankt! Ongelooflijk!

  Sindsdien ben ik een trouwe klant en helemaal fan. Er zijn al heel wat kilo’s verdwenen en ik zit niet alleen lekkerder, maar ook veel strakker in mijn vel. Het mooie figuur van vroeger zal ik nooit helemaal terugkrijgen, ik ben uiteindelijk ook geen 40 meer, maar ik word nu wel weer blij als ik in de spiegel kijk.’

  Jij relaxed op de bank, het apparaat doet het werk
  Weet je waarom het voor veel mensen zo moeilijk is om succesvol af te slanken? Omdat ze hun levensstijl aan moeten passen. Het vergt nu eenmaal de nodige discipline om anders te eten en meer te bewegen. Vooral als je het druk hebt, dreig je dan weer snel in je oude gedrag terug te vallen. Afslanken bij Easyslim.nu daarentegen, is helemaal niet moeilijk. Door middel van ultrasound gaat het vet uit de vetcel waarna het via het lymfestelsel wordt afgevoerd. Daarnaast worden ook je spieren, door middel van elektrostimulatie, nog eens maximaal getraind. Terwijl jij relaxed op de bank ligt, doet het apparaat het werk voor je.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply