fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Word weer stressvrij!

  Heb jij ook dat uitgebluste gevoel aan het einde van het jaar? Je zit tegen die ­problemen aan te hikken die je al veel ­eerder had willen aanpakken. Je wilt graag vol energie het nieuwe jaar in. ­Lekker in je vel én stressvrij.
  Je denkt misschien niet direct aan voet­reflexologie wanneer je stress ervaart of zelfs tegen een burn-out aanzit. Toch is dit een heel goede manier om weer in balans te komen. ­Voetreflexzonetherapie is een behandel­methode die wordt toegepast bij pijnklachten. Handen en voeten hebben reflexzones die in verbinding staan met alle organen, klieren, zenuwen, botten en weefsels.
  Wanneer er een verstoring in je lichaam plaatsvindt, is deze terug te vinden in de voet. Door op bepaalde punten te masseren, kan de therapeut ervoor zorgen dat de energie­blokkades worden opgeheven. Hierdoor kan de energie weer vrij stromen en word je weer pijnvrij. Wanneer je veel last hebt van stress, is dit een ook heerlijke manier om tot rust te komen.

  Embrace the rain
  Raindropmassage is een fijne en verzachtende massage die goed kan helpen bij stress en pijnklachten. Esther Konijn van massagepraktijk My Dream voert deze massage uit. Bij een raindropmassage wordt gebruik gemaakt van etherische oliën die, net zoals regendruppels, op je huid worden gedruppeld. De geneeskrachtige werking van de olie zorgt voor een ontspannen en comfortabel gevoel. De behandeling heeft een positief effect op 4 niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Het is een krachtig instrument om de balans in het lichaam te herstellen én de geest tot rust te brengen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply