Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Word jij ziek door je werk?
  Rate this post

  Heb jij lichamelijke klachten? Heb je jezelf al eens afgevraagd of de oorzaak (iets op) jouw werk is? En? Zo ja, weet dat je hier niet alleen in bent. Er zijn veel mensen die een baan hebben die niet (helemaal meer) bij ze past.

  Vaak blijf je vanuit doorzettingsvermogen of ‘ik heb niets beters’ in deze situatie zitten. Misschien gaat het wel over als je bijvoorbeeld meer je best doet. Vaak is dat voldoende. Toch zijn er ook zeker situaties waarin het belangrijk is dat je tijd neemt om te beschouwen wat er voor jou nodig is.

  Dit beschouwen kan best lastig zijn met de alledaagse hectiek. Daar kan ik jou bij helpen. Behalve ondersteuning bij het mentale deel en emotionele deel kan ik je namelijk nu ook begeleiden naar meer lichamelijke rust.

  De lichamelijke begeleiding doe ik via Access Bars®. Dit is een zachte drukpuntenmassage waarbij 32 punten op het hoofd licht gemasseerd worden. Dit zorgt er minimaal voor dat je hoofd rustiger en leger wordt, waardoor je in staat bent om gemakkelijker te beschouwen wat er nodig is om je leven weer te laten stroomlijnen. Door de juiste keuzes te maken, zul je merken dat je lichamelijke klachten af­nemen en misschien zelfs wel verdwijnen.
  In oktober geef ik kennismakingssessies voor het bedrag van € 25,-, dus mocht je dit willen kiezen: je bent van harte welkom.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply