Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wordt het niet eens tijd voor permanente make-up?
  Rate this post

  Elke ochtend heb jij weer te maken met diezelfde hectiek. Je staat nog niet onder de douche of de kids stuiteren alweer door het huis. En terwijl jij je snel aankleedt, een staart in je haar doet en twee gelijke wenkbrauwen probeert te tekenen, haal je twee ruziënde kinderen uit elkaar, moet je op zoek naar de lievelingssokken van je dochter en wordt er van je verwacht dat je het ontbijt en de lunchtrommeltjes klaarmaakt…

  Wanneer je dan eindelijk op je werk aangekomen bent en een blik in de spiegel werpt, zie je tot overmaat van ramp ook nog eens dat de regen je nauwkeurig ingekleurde wenkbrauwen over je wangen heeft verspreid. Wees eens eerlijk: wordt het niet hoog tijd voor permanente make-up? Je wint er ’s morgens tijd mee bij het ochtendritueel én je hebt altijd een verzorgde look.

  Niet van echt te onderscheiden
  Instituut Jossy van der Zwan is onder andere gespecialiseerd in het werken met permanente make-up. Met de nieuwste technieken zijn gepigmenteerde wenkbrauwen nauwelijks van echt te onderscheiden. Ook de eyeliner kan gepigmenteerd worden, van een lijntje tot aan een echte ‘wing’, en de lippen kunnen met permanente make-up op een natuurlijke manier voller lijken, zonder dat er fillers aan te pas komen.

  Semi-permanent
  Gemiddeld ben je na twee of drie behandelingen klaar. Wel moeten er een aantal weken tussen de behandelingen zitten, omdat je huid goed moet kunnen herstellen.
  ‘Permanente make-up’ is eigenlijk helemaal niet permanent, maar ‘semi-permanent’. Het vervaagt heel langzaam. Je hebt dus een lange tijd plezier van de tijdwinst!

  Voordelen
  Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:
  – moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  – geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
  – contactlenzen draagt
  – brildragend is
  – allergisch is voor make-up
  – aan sport doet of de sauna bezoekt
  – geen wenkbrauwen heeft door alopecia of chemokuur

  Al meer dan 40 jaar een begrip
  Een begrip in Zoetermeer: dát is wat Instituut Jossy van der Zwan al meer dan veertig jaar is. Een bezoek aan Jossy en de andere specialisten van het instituut is een heerlijke ervaring. Niet in de laatste plaats om je er na een behandeling prachtig uitziet. Maar óók omdat een bezoekje heerlijk ontspannend en rustgevend is. Alle producten die worden gebruikt tijdens de professionele behandelingen zijn zorgvuldig uitgekozen én diervriendelijk. De combinatie van de beste producten, de meer dan veertig jaar aan ervaring in het schoonheidsvak én de persoonlijke aandacht, garanderen een optimaal resultaat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply