Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wordt ’t u allemaal te veel?
  Rate this post

  Werkdruk! De huishouding en de boodschappen nog doen! Wie kent het niet? De stress die dit met zich meebrengt, vergt veel van ons lichaam en geest. Dit hoeft geen probleem te zijn, als we ons maar tijdig en regelmatig ontspannen.

  Ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer helemaal tot rust komen. Een regelmatige ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk.
  Ontspanningsmassage is voor iedereen. Het kan ook een mooie ondersteuning zijn van een ­therapeutisch proces, bijvoorbeeld bij stressklachten, een burn-out, depressieve klachten enzovoort. Ook bij spierspanningsklachten, ­zoals bepaalde vormen van hoofdpijn, nekklachten en lage rugklachten, kan een ontspanningsmassage effectief zijn. Natuurlijk kunt u ook zonder duidelijke indicatie voor een ontspanningsmassage komen, want uzelf verwennen is immers ook een goede reden.
  Na een ontspanningsmassage is de ademhaling dieper, zijn spieren en pezen soepeler, wordt het lichaam beter doorbloed, wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en komt er rust in het hoofd. Kortom: uw lichaam is beter in balans. Het is raadzaam om na elke massage water te drinken.
  Ik zal bij een eerste bezoek altijd wat oriënterende vragen stellen om uw lichamelijke conditie zo goed mogelijk in kaart te brengen. Ik zal dan de behandeling daarop aanpassen en stapsgewijs brengen we uw spieren weer in een zo goed mogelijke conditie. Bij regelmatige massage kunt u vervolgens uw klachten de baas blijven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply