Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je wordt vanzelf groot!
  Rate this post

  Als je een kindje krijgt, zijn er veel zaken waar je aan moet denken. Van praktische zaken als de babykamer, kleertjes en een kinderwagen tot gezondheids- en opvoedkundige zaken als de keuze voor borst- of flesvoeding en de vorm van kinderopvang. Want als je niet de gelegenheid hebt om fulltime voor je kindje te zorgen, dan is kinderopvang een handige oplossing. Toch is het vaak best even zoeken totdat je de meest passende kinderopvangvorm hebt gevonden.

  Een kinderdagverblijf als verlengstuk van ’thuis’ 

  Twee peuters zijn verdiept in het bouwen van een blokkentoren. Ze lijken elkaars gebrabbel moeiteloos te begrijpen en keuvelen er gezellig op los. In de box ligt een baby tevreden op haar duimpje te sabbelen. Haar andere handje plukt aan het oor van een pluchen speelgoedkonijn dat op haar buikje ligt. De ruimte ziet er mooi uit. Frisse, lichte kleuren met groene en paarse accenten. Er heerst een gemoedelijke sfeer. Gezellig. Veilig. Op de kinderdagverblijven worden kinderen opgevangen in de leeftijd van ongeveer 10 weken tot 4 jaar.

  Ontspannen op de buitenschoolse opvang 

  Buiten schooltijd is jouw kind van harte welkom op de buitenschoolse opvang, ook wel ‘BSO’ genoemd. De huiselijke sfeer waar kinderen na schooltijd behoefte aan hebben, wordt nagebootst. Kinderen spelen er samen, ontspannen of maken huiswerk, terwijl jij jouw (werk)dag rustig kunt afronden.

  Op de peuterspeelgroep voorbereiden op de basisschool

  Op de peuterspeelgroep maakt je kind kennis met zingen, voorlezen, bewegen en knutselen met materialen als verf, klei, potloden, water en zand. Ook leert je kind spelen en delen met andere peuters in de groep, waardoor de overstap naar de basisschool straks een stuk makkelijker wordt. En dit alles in een veilige omgeving, begeleid door vaardige en enthousiaste pedagogisch medewerkers. Kinderopvang SKR biedt ook het bewegingsprogramma ‘Peuters in beweging’ aan, waarbij je peuter weerbaarder en sociaal sterker wordt en leert rekening te houden met andere kinderen.

  Sinds 1974

  Kinderopvang SKR is al sinds 1974 een professionele dienstverlener in de opvang van kinderen van 0 tot 13 jaar. Kinderopvang SKR biedt een warme omgeving, waarin kinderen zichzelf mogen zijn, én zich optimaal kunnen ontwikkelen. De medewerkers ondersteunen alle kinderen op een liefdevolle manier om tot bloei te komen. -Kinderopvang SKR voelt zich samen met de ouders verantwoordelijk voor de opvoeding en ontwikkeling van de kinderen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply