Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Rosacea: goed te behandelen
  Rate this post

  Als je last hebt van rosacea, wil je graag een behandeling die écht werkt. Je kunt natuurlijk bij de drogist crèmes kopen, maar vaak kom je bedrogen uit, heb jij je suf betaald én heel wat tijd verloren. Maar rosacea is echt goed te behandelen, als je de juiste hulp zoekt.

  Rosacea uit zich in roodheid, bultjes, zwellingen en gesprongen vaatjes op vooral je wangen en je neus. Het komt vooral voor bij vrouwen tussen de 30 en 50 jaar, en hoewel de aandoening niet besmettelijk is, kun je er veel last van hebben. Dat geldt ook voor acne, dat niet alleen voorkomt bij pubers, maar ook op latere leeftijd een probleem kan zijn. Gelukkig kun je er wat aan laten doen.

  Huidverbetering
  De huidtherapeuten van Beauty Planet maken bij de aanpak van rosacea en acne gebruik van de producten van pH Formula. Die verbeteren de conditie en uitstraling van de huid, zonder dat je chirurgische ingrepen hoeft te ondergaan. pH formula is de eerste farmaceutische / cosmetische productlijn waarbij de behandelingen en formules worden ondersteund door de wetenschap en de expertise die gebaseerd is op meer dan 30 jaar ervaring. Het innovatieve skin-resurfacingsysteem heeft actieve werkstoffen van farmaceutische oorsprong. Deze behandelingen richten zich op het vanuit de kern oplossen van hardnekkige huidproblemen. Het uiteindelijke resultaat van een skin-resurfacingbehandeling is na een maand zichtbaar. Zo wordt je gezicht weer mooi!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply