Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Massage ondersteunt bij klachten
  Rate this post

  Stijve spieren en gewrichten in je de arm, nek en/of schouders kunnen op den duur vervelende pijnklachten geven. Massagetherapie kan dan uitkomst bieden!

  Door verschillende oorzaken kan je lichaam uit balans raken. Je lichaam laat dit weten door het tonen van klachten. Het is aan jou of je naar deze klachten wilt luisteren. Massagetherapie helpt je daarbij. Hoe werkt het? Door tijdens de massage je aandacht te vestigen op de pijnlijke plek, creëer je bewustzijn. Dit helpt je bij het vinden van de onderliggende oorzaak van de pijn. Vervolgens kun je daarmee aan de slag, bijvoorbeeld door je levensstijl aan te passen.

  Deze massage is zeer geschikt voor plaatselijke spierklachten. Maar massagetherapie is ook prima geschikt ter ondersteuning bij andere fysieke klachten, zoals chronische vermoeidheid, slaapstoornissen, hoofdpijn en migraine, stress, burn-out, fibromyalgie en menstruatieproblemen. Bij emotionele klachten als angst- en paniekstoornissen, gevoelens van minderwaardigheid, onzekerheid en somberheid kan massagetherapie je helpen om in contact te komen met je eigen gevoelens en emoties en je leren om hier op een liefdevolle manier naar te kijken.

  Je kunt voor massagetherapie een afspraak maken met Esther Fruytier, HBO-massag­e­therapeut en eigenaresse van Lady Massage. Bij de intake doet zij een aantal testen om te zien of jouw klacht spiergebonden of gewrichtsgebonden is. Vervolgens stelt zij samen met jou een behandelplan op om jouw klacht te verlichten en mogelijk te verhelpen.
  Veel zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de massagetherapie uit het aanvullende pakket. Naast massagetherapie biedt Esther ook ontspanningsmassage.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply