Rate this post
 • XL-fotosessie bij Fotostudio Barendrecht
  Rate this post

  Een XL-fotosessie is een unieke panorama-groepsfoto bestaande uit minimaal 12 personen die met leuke, spontane poses in kleine groepjes worden geportretteerd. Na professionele bewerking door Fotostudio Barendrecht is een prachtige samensmelting tot één geheel het eindresultaat. Voordeel? Van elke setting wordt de beste opname gekozen, zodat iedereen er van top tot teen op z’n best uitziet. Kortom: iedereen wordt perfect geportretteerd, groot en klein!

  De totale familie-fotosessie bedraagt € 325,- Kijk op de website voor meer informatie over het totale pakket.

  Levensfotograaf
  Voor vele particulieren is Mariska inmiddels hun zogenaamde ‘levensfotograaf’ geworden; een status waar zij na 10 jaar intensief fotograferen van allerlei persoonlijkheden en gebeurtenissen apetrots op is. Klanten die eenmaal bij haar in de studio zijn geweest, komen doorgaans terug zodra zich een nieuwe levensfase aankondigt. Niet alleen waarderen deze klanten haar persoonlijke begeleiding en werkwijze, ook erkennen zij allen de waarde van professionele fotografie. Geen onvolmaakte foto-opnames die alleen als doel hebben om volume te leveren. Immers, zegt Mariska, ‘Waarom zou je voor een dure foto-CD met 100 foto’s betalen als het merendeel niet aan je wensen voldoet? Kies je voor Fotostudio Barendrecht, dan weet je dat je voor kwaliteit kiest en alleen de kosten draagt voor je allermooiste en allerleukste koester-momenten, in tegenstelling tot snapshots die vaak ergens op een smartphone staan en vervolgens zoekraken.

  Recensies
  Benieuwd of een fotosessie iets voor jou is? Neem dan eens een kijkje op de website van www.fotostudio-barendrecht.nl en lees de positieve reacties in het gastenboek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply