Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Yoga brengt rust
  Rate this post

  Ergens ben je het contact met je lichaam en je gevoel verloren. Je hebt je grenzen overschreden. Dan heb je ineens klachten zoals extreme vermoeidheid, angst, somberheid en slapeloosheid en blijk je een burn-out te hebben. Dan begint de zoektocht naar jezelf. Je lichaam is de basis vanwaaruit je kunt ontdekken dat het onlosmakelijk verbonden is met de geest. Yoga laat de mens zich weer met zichzelf verbinden.

  Als je gestrest bent, adem je sneller. Een ruste­loze adem en rusteloze gedachten geven spanning en kunnen leiden tot ziekten, zoals pijnklachten in het lichaam, migraine en burn-out. Door middel van houdingen, ademtechnieken, meditatie en mindfullness leer je bij Sense het rustiger laten worden van de adem en gedachten. Hoofdpijn en migraine kunnen hierdoor minder worden, mede doordat de hersenen meer zuurstof krijgen en er meer doorstroming ontstaat in het lichaam. Fysieke en mentale grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verruimd, wat zorgt voor een groter innerlijk draagvermogen en meer vitaliteit.
  Je hoeft de houdingen niet beter te doen dan de anderen in de groep. Iedereen doorloopt zijn eigen proces.Patricia van der Kroft-Greven is gediplomeerd yogadocente, en werkt samen met andere gediplomeerde docenten. Behalve de reguliere lessen kun je ook bij de studio terecht voor losse workshops. Die zijn er zowel voor leden als voor niet-leden, en dat komt mooi uit als je niet elke week tijd kunt vrijmaken. En als je je afvraagt of het wel iets voor jou is en of het je wat oplevert: probeer het gewoon! Bij Patricia heb je geen inschrijf­kosten en is er geen opzegtermijn. Zo houdt Patricia het zo laagdrempelig mogelijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply