Rate this post
 • Yoga: een moment voor jezelf
  Rate this post

  Het lijkt soms net alsof je aan topsport doet. Je maakt het ontbijt voor jezelf en je kinderen klaar, brengt ze naar school of naar de opvang en racet vervolgens door naar je werk. Na je ‘negen tot vijf’ moet je naar huis om daar voor je gezin te koken, schoon te maken en een aantal wassen weg te werken. Maar is er in jouw volgeboekte agenda nog wel ruimte voor de nodige momenten voor jezelf?

  Yoga is een bewegingsvorm die je bewuster maakt, waardoor het een moment van jezelf wordt. Als je yoga beoefent, ben je met je eigen lichaam en geest bezig. Pas als je goed voor jezelf zorgt en in je eigen kracht komt te staan, kun je er ook voor anderen echt zijn. Je hebt minder het gevoel dat de dag je energie kost. Je leert door de dag heen heel bewust je momenten te nemen. Wanneer je je basis krachtig hebt, voel je je niet alleen fysiek, maar ook mentaal veel krachtiger en veerkrachtiger.

  Lichaam en geest
  Bij yoga leer je je adem goed te controleren en als hulpmiddel te gebruiken. Het gaat niet om ‘iets bereiken’, want dat moeten we al veel te veel. Het gaat juist om het ‘laten zijn’ en ‘accepteren’. Yoga is niet ‘streven naar …’, maar het richten van je aandacht op het ‘hier en nu’.

  Zoek je een veelzijdige yogastudio, dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij Pure Yoga Studio in Leeuwarden, hét yoga-instituut van het Noorden. Er is enorm veel aandacht besteed aan de aankleding, het is ruim opgezet met vele verschillende soorten yoga en het team bestaat uit jonge vrouwen die ‘down to earth’ zijn.
  Als je er binnenloopt, merk je direct de ontspannenheid die doelbewust is gecreëerd door het rustige interieur, de geur van verse kruidenthee en sfeervolle kaarsjes en verlichting. Daarnaast kom je ook nog eens binnen in de loungeruimte, waar een zeer uitnodigende bank staat om lekker in weg te ploffen. Je kunt hier echt weer even tot jezelf komen. Naast de relaxte loungeruimte bestaat Pure Yoga Studio uit twee grote yogazalen en een kleedkamer, die ook weer tot in de details zijn ingericht.

  Ben je benieuwd naar de verschillende yogalessen, of wil je meer foto’s zien van de studio of het leuke team? Neem dan eens een kijkje op de website!

  Lesaanbod Pure Yoga Studio
  – Easy Flow Yoga
  – Warm Flow Yoga
  – Warm Power Yoga
  – Warm Yogilates
  – Hot Yoga
  – Yin Yoga
  – Yin Yang Yoga
  – Alignment Yoga

  Volledig verzorgd
  Oprichter en yogadocente Joyce Buursen van Pure Yoga Studio vindt het belangrijk dat deelnemers na de les met een glimlach op hun gezicht hun dag voortzetten. Heb je zin om in de loungeruimte na te genieten, dan kan dat onder het genot van een bakje thee of een vers glas komkommer-muntwater (gratis). De yogastudio biedt daarnaast ook nog eens verse sapjes en natuurlijke snackjes aan voor de lekkere trek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply