Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Yoga is voor iedereen
  Rate this post

  Yoga is meer dan alleen poses uitvoeren. Het is een manier van leven en denken. Het is een holistische manier om een goede gezondheid te krijgen en te houden. En dat geldt dus voor iedereen!

  Waar bestaat yoga uit?
  1. Passende beweging (Asana). Een gezonde geest woont in een gezond lichaam! De Asana’s richten zich op het soepel en sterk houden van je ruggegraat, ze werken aan de interne systemen van je lichaam en aan het sterker en soepeler maken van je spieren.
  2. Passende ademhaling (Pranayama). De juiste ademhaling is noodzakelijk om je vitale organen, je spieren en je klieren van voldoende zuurstof te voorzien, waardoor je lichaamssystemen goed kunnen functioneren.
  3. Passende rust (Shavasana). Het lichaam moet afkoelen en rust krijgen na een periode van hard werken om op krachten te komen en weer voldoende energie te krijgen, zodat het daarna weer goed aan het werk kan.
  4. Passende voeding. Een gezond dieet is nodig om je fysiek en mentaal gezond te houden.
  5. Positief denken en mediteren. Positieve gedachten hebben een directe impact op je energiehuishouding en op de conditie van je lichaam.
  Tijdens de wekelijkse lessen bij Yoga by Renate leer je zoveel over je eigen leven, je eigen lichaam en je eigen gedachten! Als je het ook wilt komen ervaren, voel je dan welkom in ons ZENtrum aan de Kanaalweg Noord 12 in Vriezenveen, in het pand van Balance Beauty Center. Je kunt 3 proeflessen komen meedoen voor € 15,-. Geef je op via e-mail!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply