Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Yoga is voor iedereen
  Rate this post

  Zit je in een revalidatietraject, heb je een fysieke beperking of ben je niet meer piepjong? En heb je altijd al aan yoga willen doen, maar is het voor jou gewoon te heftig, te zwaar, te lenig of te snel? Dat zou jammer zijn, want het effect ervan, je vrijer, fitter, losser en vrolijker voelen, kun jij beslist goed gebruiken.

  Daarom is er YogaPlus. Speciaal voor mensen die niet (meer) zo goed meekomen in een gewone yogales. Er is meer aandacht voor individuele vragen en het tempo is een stuk rustiger. De les wordt afgesloten met een extra lange ‘diepe ontspanning’. Daarna kun jij de hectiek van de dag weer aan. Het mooie aan YogaPlus is dat je ook tijdelijk mee kunt doen aan deze groep. Net zo lang tot je er weer aan toe bent om je aan te sluiten bij een groep die past bij jou.
  Yoga met je Hart geeft overigens meer lessen die gericht zijn op bepaalde doelgroepen. Zo is er onder meer speciale yoga om ­diabetes type 2 te genezen en HormoonYoga voor ­vrouwen om de hormoonbalans te herstellen en zo allerlei ‘vrouwenklachten’ te verlichten en vruchtbaarheid te bevorderen.
  Maar daarnaast helpt yoga je vooral steviger en gemakkelijker in het leven te staan. Je leert het stille punt in jezelf te vinden, het deel dat nooit verandert. Het wordt niet oud, boos, verdrietig, rijk of arm en gaat niet dood. Dit middelpunt is pure rust en vreugde. Dit punt vind je als je in een yogahouding bent en uiteindelijk kun je dit ook in je dagelijks leven ervaren. Wie wil dat nou niet?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply