Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Yoga Jezelf zijn
  Rate this post

  Jezelf zijn klinkt zo makkelijk, zo natuurlijk… Maar dat is in de huidige maatschappij ingewikkelder dan je zou denken.

  Je wordt gevormd door de waarden en normen die je van huis uit hebt meegekregen, door je leefomgeving, door de invloed van de media, door je werkomstandigheden. Soms kom je in je leven op het punt dat je merkt dat je vooral functioneert in het systeem; het systeem van verwachtingspatronen en ‘moeten’. Het punt waarop je merkt dat je het leven invult met planningen op wat voor gebied dan ook, zoals deadlines en familieverplichtingen en je langzaam jouw ideeën en dromen op de achtergrond stelt en mogelijk in de toekomst afstevent op burnout-achtige problematiek.

  Laat je leven niet leven door meningen van anderen, nu is de tijd om jezelf te zijn! Nu is het moment om weer te voelen in plaats van automatisch te doen. Tijdens Yoga sta je stil bij het nu. Je maakt contact met je lichaam, met je gevoel; je komt weer in contact met jezelf.
  Door bewustwording van jouw gevoelens, emoties, wensen en verlangens ben je in staat andere, betere keuzes te maken. Keuzes die je maakt voor jezelf en niet omdat het moet.

  Rijan Hiemstra–Heesbeen is Allround ­Yogadocente en Orthomoleculair ­Geneeskundig Therapeute bij Sattva Breda.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply