Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Yoga voor luie mensen
  Rate this post

  Er zijn klachten, zoals nek- en schouderklachten, spijsverteringsklachten of slaapproblemen, waarbij ontspanning kan helpen om de klachten te laten verminderen of verdwijnen. Een goede manier om te ontspannen is met een Thaise Yoga Tafelmassage!

  Thaise Yogamassage is een duizenden jaren oude massagevorm met invloeden uit de Indiase yoga en de Chinese acupressuur. De therapeut van KAIMA for Well-Being brengt het lichaam in beweging door middel van aan Yoga ontleende strekkingen, en masseert hierbij de energiebanen met behulp van drukpuntmassage. De strekkingen gaan vloeiend en ritmisch in elkaar over. De Thai noemen hun massagevorm met een knipoog ook wel ‘yoga voor luie mensen’. Doordat de therapeut de strekking geeft en je het niet zelf hoeft te doen, kun je echter vanuit een diepere, meditatieve ontspanning de yoga-oefeningen ondergaan. Hierdoor werken de strekkingen goed door.

  Thaise Yoga Massage wordt uitgevoerd over de kleding heen. Handen, voeten, vingers (met name de duimen), ellebogen, knieën en palmen worden gebruikt door degene die jou masseert. Hiermee worden verschillende drukpunten op het lichaam behandeld. Ook wordt er gebruik gemaakt van verschillende stretches en een aantal Yoga-oefeningen.

  Tijdens de massage ben je passief. De therapeut van KAIMA for Well-Being voert de oefeningen uit. Hierbij lig je zelf op de massagetafel. Het is de bedoeling dat je zelf zoveel mogelijk ontspant. Zo ervaar je het beste de positieve effecten.

  Thaise Yoga Tafelmassage is voor iedereen mogelijk. Als je bijvoorbeeld last hebt van een hoge bloeddruk, of als je zwanger bent, kan daar gemakkelijk op ingespeeld worden. Ervaring met Yoga is niet nodig.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply