Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Yoga om op adem te komen
    Rate this post

    Ben je uitgerust en ontspannen teruggekomen van vakantie en ben je van plan om dit vast te houden? Wil je niet weer steeds maar kijken op de klok en van de ene verplichting naar de andere afspraak rennen? Wil je anders omgaan met de prikkels om je heen en ontspannen in het leven staan?

    Yoga helpt je je ademhaling bewust te gebruiken, je beter te concentreren. Een goed gebruik van je ademhaling geeft rust en energie. Ook krijg je door het beoefenen van yogahoudingen een sterker, steviger en soepeler lichaam. Al met één keer per week merk je de positieve invloed van yoga. Maar ook wanneer je geen klachten hebt, kan yoga ervoor zorgen dat je je beter voelt. Yogadocente Jolanda van der Linden hoort het regelmatig van haar cursisten: ‘Ik ben rustiger en zekerder’, ‘De gejaagdheid is verdwenen’, ‘Mijn houding is verbeterd’ en ‘Ik slaap beter sinds ik aan yoga doe’.Jolanda: ‘Aan de Zegerplas in Alphen geef ik in mijn sfeervolle yogastudio les aan een kleine groep of zelfs individueel. Mijn lessen zijn ontspannend en uitdagend, vrolijk en serieus. Ik heb oog voor iedereen en geef oefeningen op maat.’ De lessen worden van maandag tot en met zondag in de ochtend, middag en avond gegeven. In het weekend is er regelmatig een workshop. Neem gerust contact op voor advies.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply