Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (2 stemmen)
 • Yoga: pure ontspanning
  4/4 - (2 stemmen)

  Heb jij er tijdens de hectiek van alledag wel eens aan gedacht om het wat rustiger aan te doen? Meer bewuster te gaan leven? Ergens echt de tijd voor te nemen? Maar hoe doe je dit dan?

  Hatha yoga kan hier zeker bij helpen! Je wordt namelijk bewuster van je lichaam en het denken. Dit bevordert je welzijn en je manier van keuzes maken in het leven. De yoga­houdingen en de ademhalingstechnieken bieden je ruimte voor zelfreflectie, een heel belangrijk aspect in de yoga. Uiteindelijk levert dit een grote bijdrage in je persoonlijke groei.

  Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga. En laat je zeker niet weerhouden als je niet lenig bent. Bij Yogastudio Sense wordt iedereen begeleid om op eigen niveau mee te kunnen doen. Het is voor mannen en vrouwen, voor jong en oud en voor zwangeren is er speciaal zwangerschapsyoga. De lessen worden met plezier, enthousiasme en vooral vanuit rust gegeven door erkend opgeleide yogadocenten. Yogastudio Sense is aangesloten bij de
  Vereniging van Yogadocenten Nederland, wat inhoudt dat de lessen voldoen aan een hoge kwaliteit. Ben je zwanger? Dan kan je bij Sense een gratis proefles meedoen. Patricia van der Kroft-Greven, eigenaresse van de studio, heeft een AGB-code en staat landelijk geregistreerd bij de zorgverzekeraars. Veel zorgverzekeraars vergoeden de cursus geheel of gedeeltelijk. Wil je weten of yoga ook iets voor jou is? Wees welkom voor een gratis proefles! Alle komende workshops worden op de site en Facebook aangekondigd. Je hoeft geen lid te zijn om je bij een workshop aan te sluiten. Om je aan te melden voor een proefles of workshop, kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen met Patricia.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply