Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Yoga voor zwangeren
  Rate this post

  In de huidige tijd werkt bijna elke zwangere vrouw (zeker als het om het eerste kindje gaat) nog zo lang mogelijk door… om straks langer te kunnen genieten van de ‘vrije tijd’ samen met de kleine.

  Wat vaak vergeten wordt, is dat de zwangere al een kindje hééft en er nú al goed voor zorgen moet. En zorgen voor je ongeboren kind betekent goed zorgen voor jezelf. De tijd waarin we leven is er een die vol staat van stress… Op elk vlak moeten of willen we het goed doen, de verwachtingen van een ander en van onszelf zijn vaak erg hoog. Niet zo gek dat de leeftijd waarop een burn-out geconstateerd wordt steeds lager komt te liggen en dat juist ook zwangeren er veel baat bij hebben om af te schakelen en stil te staan bij het leven dat ze bij zich dragen.
  Yoga helpt hier erg goed bij… Vooral ontspannen is belangrijk en leren welke bewegingen wel en niet bijdragen aan een plezierige en gezonde zwangerschap.
  Zwangerschapsyoga helpt onder andere om je lichamelijk sterker en soepeler te maken en beter in contact te komen met je lichaam, zodat je je meer bewust wordt van wat het lichaam nodig heeft. Tevens helpt yoga je bij de voorbereidingen op de veranderingen in je lichaam, de weeën en de bevalling zelf, je leert technieken om te ontspannen en de pijn tijdens de bevalling beter aan te kunnen.
  Op dit moment verzorg ik voornamelijk privélessen. Bij voldoende aanmeldingen zullen op woensdagavond lessen worden verzorgd.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply