Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Your brain is the key
  Rate this post

  Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om in een échte gevangenis opgesloten te worden? Dat kan in de kolossale Boschpoort, beter bekend als de Koepelgevangenis van Breda! Hier wordt diverse keren per maand Prison Escape georganiseerd! Een real life game waarin jij de hoofdrol speelt in jouw eigen gevangenisfilm!

  Real life gaming b.v.

  Real Life Gaming is een jonge organisatie met maar één doel: het creëren van absolute top-belevenissen voor zijn bezoekers. Dit kan echter niet zonder de trouwe achterban die de organisatie rijk is, te weten de Real Life Gaming community. Inmiddels bestaat deze community uit 250 creatievelingen. Dit zijn mensen die samen bezig zijn om de wereld van ­realistische belevingen naar een nieuw niveau te tillen.

  Nieuwe producties zijn in de maak! Zo hoopt de ­organisatie dit najaar een nieuwe ervaring te lanceren. Een geheel nieuwe insteek die niet lijkt op het ­gevangenisleven. Wil je Prison Escape beleven of op de hoogte gehouden worden van de nieuwe producties van Real Life Gaming? Kijk dan eens op www.prisonescape.nl.

  Prison Escape is niet zomaar een escape-ervaring!

  In de gevangenis van Directeur Keizer vind je geen puzzels. Prison Escape is geen traditionele escaperoom maar een escape-ervaring! De belevenis duurt 3 uur en je hebt één doel: ontsnappen! Tijdens de belevenis is het van belang dat je de interactie aangaat met de ruim 80 goed getrainde acteurs. Gedurende het spel zijn diverse verhaallijnen te ontdekken, ieder met een eigen afloop. Het is aan jou om te bepalen welke verhaallijn je wenst te volgen, wie te vertrouwen is en wie vooral niet!

  De productie Prison Escape bestaat inmiddels 4 jaar. In 2014 is Prison Escape gecrowdfund via het platform ‘Kickstarter’ en niet lang daarna begonnen in de Noordsingel Gevangenis in Rotterdam. Grondlegger Rik Stapelbroek heeft, samen met een groep creatievelingen, van zijn droom een succesvolle productie weten te maken!
  Inmiddels is de belevenis veel groter geworden. In Rotterdam konden 140 deelnemers meedoen waarbij 42 bewakers actief waren. In de Koepelgevangenis is dit aantal gegroeid naar 420 deelnemers met ruim 80 bewakers. Een schaalvergroting die de monumentale Koepelgevangenis het best tot zijn recht brengt!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply