Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Your style this winter
  Rate this post

  Na een jarenlange samenwerking in een kapsalon zijn Valerie en Tamara in maart 2014 gestart met VT Hairstudio. Dit bleek een succes. Na een jaar werd het zó druk, dat we onze openingstijden hebben ­verruimd en Marjelle het team is komen versterken.

  Toen bleek dat onze oude inrichting te krap en onpraktisch bleek, hebben we het plan ­uitgevoerd voor een grondige verbouwing. In één week is de salon volledig gestript en geheel nieuw en praktischer ingedeeld.

  VT Hairstudio heeft een complete metamorfose ondergaan. Er zijn nu 4 stoelen en 2 wastafels en door de nieuwe praktische indeling is het een stuk gemakkelijker om met zijn drieën te werken.
  De nieuwe salon heeft een strakke industriële uitstraling. Voor Valerie, Tamara en Marjelle werkt het superfijn! Met zijn drieën blijven zij genoeg trainingen en cursussen volgen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe haartrends en kleurtechnieken.

  We werken met Wella en Sebastian. Hou onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten voor leuke acties! Op onze website www.vthairstudio.nl en onze Facebookpagina kan ook online een afspraak gemaakt worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply