Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Your true colors

  Heerlijk, jezelf af en toe écht in de watten laten leggen… Een nieuw kapsel, mooie nagels, een frisse huid, een heerlijke massage. Goed nieuws: het kan allemaal op één plek!

  Bij Pure Hair and Beauty kun je met het hele gezin terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen, ontspannende massages en een verzorgd en perfect kapsel. De professionele medewerkers zorgen ervoor dat jij je direct thuis voelt in hun gezellige kapsalon.

  Be colorful
  Een andere of nieuwe haarkleur kan jouw kapsel net even dat extra ‘wauw’-effect geven. Vaak zelfs meer dan een nieuwe coupe. Dit kunnen een paar subtiele highlights zijn, een (glans)spoeling, een tijdelijke kleuring, een definitieve kleuring of het verbergen van de eerste grijze haren. Hierbij wordt gekeken naar welke kleur het beste past bij jouw huidskleur en kapsel. De medewerkers geven jou graag een gratis advies hierin.

  Aandacht en vakmanschap
  De goed getrainde hairstylist Wendy heeft alle kennis over producten en vaardigheden in huis: ‘Ik creëer graag elke wens op haargebied. Passie, vakmanschap, veelzijdigheid, de liefde voor het vak en het ‘luisteren naar het haar’ zet ik in voor hét perfecte kapsel. De klant wordt mooier, krachtiger en daardoor zelfverzekerder en daar hebben wij alle tijd en aandacht voor! Jouw wens, onze zorg.’

  Een stralende look
  Naast het laten spreken van je haar kun je ook jouw huid laten spreken. Diverse behandelingen kunnen je huid een heerlijke oppepper geven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld huidverjonging, acnebehandelingen en -kuren, gezichtsbehandelingen (Brons, Zilver of Goud), behandeling van huidvlekken, littekens, rimpels en een anti-agingbehandeling. Een goed gevoel van binnen, een stralende look van buiten!

  Nail it!
  Professioneel nagelstyliste Sabine: ‘Ik ga met veel gevoel te werk. In onze nagelstudio werken wij met professionele producten en met persoonlijke aandacht wordt voor iedereen ruim de tijd genomen. Jouw wensen zijn voor mij de richtlijnen waarlangs ik werk. Deze zullen voorafgaand aan de behandeling duidelijk worden vastgesteld. Tijdens de behandeling evalueer ik meerdere malen of jouw wensen worden nageleefd. Je kunt bij mij onder andere terecht voor acrylnagels, gelnagels en French manicure.’

  Kom tot rust
  Laat je dagelijkse drukte even helemaal los en gun jezelf een momentje van rust en ontspanning.
  In de massagesalonvan Pure Hair and Beauty help je jouw lichaam om de balans terug te vinden die je zo hard nodig hebt om goed te kunnen blijven functioneren.

  Voel je vrij om contact op te nemen via de telefoon of via de website!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply