Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik zag er altijd moe uit maar zo voelde ik me niet’
  Rate this post

  Een jaartje ouder worden vind ik echt niet erg. Ik zou echt geen 20 meer willen zijn. De laatste jaren voel ik me juist zelfverzekerder en weet ik wat ik wil én wat ik niet wil. Eén van de dingen die ik absoluut wél wil, is een gezonde en vitale huid. Helaas had ik op dat gebied nog wel het een en ander te wensen.

  Ondanks dat ik altijd goed voor mijn huid heb gezorgd, had ik toch best veel rimpels. Ik weet dat die niet te voorkomen zijn, maar toch stoorde ik me eraan. In pashokjes, bij de kapper, in de weerspiegeling van een raam…overal zag ik eerst mijn rimpels en dán pas mezelf. Ik werd er horendol van en mijn man nog veel meer. Hij zag het probleem niet, want hij vindt me prachtig zoals ik ben. Toen ik op een dag weer ontevreden voor de spiegel stond, zei hij nuchter: ‘Als je niet tevreden bent met je huid, los het dan op!’ En daar had hij helemaal gelijk in.

  Een week later zat ik voor een intakegesprek bij de heer Poortvliet. Ik had van bekenden van mij gehoord dat hij goed is, en hij zit in de buurt, dus dat leek me een goede partij om mee te beginnen. Ik deed mijn verhaal en hij legde vervolgens uit wat voor mij de mogelijkheden waren op esthetisch gebied. Ik koos er vervolgens voor om mijn meest opvallende rimpels te laten behandelen. Dat zijn de rimpels om mijn ogen, die ervoor zorgen dat ik er altijd nogal moe en futloos uitzie. En dat terwijl ik me doorgaans juist heel energiek voel.

  De rimpels zijn met ‘fillers’ opgevuld. Ik vond het een fijn idee dat het lichaam de fillers zelf weer afbreekt, want dat klinkt heel natuurlijk. Tegelijk betekent het dat ik over een tijdje weer opnieuw fillers zal moeten laten zetten, want het effect is dus niet permanent. Door de behandeling zie ik er op een subtiele manier weer nét iets frisser en gezonder uit. Ik ben er blij mee!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply